#8 Let's party!

1.8K 221 36
                                    


•So many people love you. Don't focus on the people who don't•

~~~

<<Ειμαι ενταξει;>> ρωταει η Αννι και γυρναει προς το μερος μου. Η ωρα εχει φτασει και οι πρωτοι και συνηθως "τελειωμενοι" καλεσμενοι ειναι ηδη εδω. Κι ενω η Αννι προσπαθει να βρει ποιο σκουλαρικι της παει καλυτερα εγω ξαπλωνω στο κρεβατι της και σκεφτομαι το φιλι του Χαρρυ.

<<Ναι,υπεροχη>> απαντω και σηκωνομαι πηγαινοντας διπλα της. Μηπως ηρθε η ωρα να της μιλησω για τον Χαρρυ;

<<Θα βαλω αυτα>> δειχνει τα μπλε σκουλαρικια σε σχημα τριανταφυλλου που εχει στα αφτια της. <<Πανε περισσοτερο με το μπλε μου φορεμα, ετσι; Τι λες;>> με κοιταει αλλα εγω το ταξιδευω.

<<Ναι,ναι>> απαντω σιγανα.

Γυρναει αποτομα προς το μερος μου και βαζει τα χερια της στους γοφους της. <<Λεγε,τι εγινε;>>

Πρεπει να της το πω! Πρεπει να το μαθει επιτελους!

<<Τιποτα. Ολα μια χαρα>> απαντω και αυτομουτζωνομαι. Δεν μπορω να το ξεστομισω. Τουλαχιστον οχι τωρα πριν απο το παρτυ.

<<Εισαι σιγουρη;>> ξαναρωτα μιας και βλεπει το τρεμουλο στα χερια μου καθως παω να της ισιωσω τα μαλλια με τα δαχτυλα μου.

<<Ναι,απλως αγχωνομαι για το παρτυ>> της λεω την πρωτη δικαιολογια που μου ερχεται στο μυαλο.

Γελαει. <<Εγω δεν αγχωνομαι καθολου. Ενα χαζοπαρτυ ειναι. Ολα τα ανελαβε η μαμα και το catering για αυτκ θα πανε ολα τζαμι>>.

Χαμογελαω σφιγμενα και το κουδουνι ακουγεται. Ριχνει μια τελευταια ματια προς τον καθρεφτη και υστερα με κοιταει. <<Ετοιμη;>>

Προσπαθω για λιγο να ξεχασω τον Χαρρυ και να χωρεσω υη διασκεδαση του παρτυ στο φορτισμενο μου κεφαλι. <<Αν αργησουμε λιγο παραπανω, δεν θα μεινει λουκανοπιτακι για λουκανοπιτακι>>

Γελαει και μας τραβαει στο παρτυ.

Ολα ειναι τελεια! Οπως τα ειχε σχεδιασει η Αννι. Εχει ερθει σχεδον ολο το σχολειο. Φυσικα και δεν την πειραζει μια και οι περισσοτεροι απο τους εξτρα καλεσμενους ειναι εμφανισημοι!

Παρ'ολα αυτα εγω το εχω ριξει στην μασα. Καθομαι σε ενα σκαμπο στον μπουφε και τσακιζω ο,τι βρω μπροστα μου.

Ενα χτυπημα στην πλατη ομως με ξαφνιαζει. Γυρναω να δω και παραλιγο να πνιγω με το τυροπιτακι που μολις εβαλα στο στομα μου.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα