#26 Please, stay

1.1K 153 20
                                    


Με το που φτανω στην εντατικη, ενα πληθος γιατρων με προσπερνα τρεχωντας προς το δωματιο του Τζος. Αλλα οχι, ακυρο. Τελικα πανε αλλου. Ουφ.

Τον εχουν αλλαξει δωματιο και τωρα πλεον μπορουμε να τον βλεπουμε και απο ενα παραθυρακι.

Η Αννι και ο Αλεξ δεν εχουν ερθει ακομη μιας και ειναι πολυ νωρις. Ο γιατρος, ομως, βρισκεται ηδη εξω απο το δωματιο και τρεχω για να τον προλαβω.

<<Καλημερα>> λεω ξεπνοη.

<<Καλημερα δεσποινις>> μου απανταει χαμογελαστος. Καλο σημαδι αυτο, ετσι;

<<Σε τι κατασταση ειναι ο Τζος;>>

<<Ακομη κρισημη. Τον κυριο κινδυνο τον εχει ξεπερασει αλλα ακομη η κατασταση του θεωρειται επικινδυνη>>.

<<Μπορω να μπω μεσα;>> ρωταω χωρις να καταλαβω τι ειχε πει πριν.

<<Φυσικα. Αφησε τα πραγματα σου εδω και ελα>> μου λεει και αφηνω οτι κρατουσα σε εναν παγκο εξω απο την αιθουσα.

 Μπαινω μεσα σε ενα δωματιο, αλλαζω ρουχα για να φορεσω την ειδικη στολη και μπαινω στον χωρο που βρισκεται.

Παντου, σε ολο το δωματιο, υπαρχουν μηχανηματα τα οποια συνδεονται αμεσα ή εμμεσα με το σωμα του Τζος. Ειναι ξαπλωμενος σε ενα κρεβατι και διπλα το καρδιογραφημα του κανει τον εκνευριστηκο ηχο. Ντιν, ντιν, ντιν.

Καθομαι σε μια καρεκλα διπλα του και του πιανω το χερι, ετοιμη να ξεσπασω σε κλαματα.

<<Τζοσι>> ψιθυριζω αν και ξερω οτι δεν με ακουει. <<Συγνωμη, αληθεια. Ξερω οτι σε εχω πληγωσει και απογοητευσει οσο κανενας αλλος, αλλα σε εκληπαρω, μη φυγεις. Τζος, μεινε εδω σε παρακαλω. Εκανα βλακεια που δεν σου ειχα πει τιποτα για τον Χαρρυ. Απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα τον ερωτευτηκα. Ηταν τοσο δυσκολο να σου το πω. Πιστευα οτι σε αγαπουσα. Βασικα, ναι. Σε αγαπουσα. Αλλα οχι ερωτικα. Ησουν παντα σαν ενας αδελφος μου. Σε εμπιστευομουν. Με τον Χαρρυ απλα ενιωσα διαφορετικα. Σε παρακαλω, απλα μεινε εδω. Εισαι μικρος για να πεθανεις. Κανε μου τη χαρη, σε παρακαλω. Ξυπνα και θα δεις που ολα θα φτιαξουν. Θα ειμαι διπλα σου παντα. Και... θα προσπαθησω να διορθωσω τη σχεση μας. Απλα ξυπνα και ολα θα γινουν οπως πριν. Σε παρακαλω>> του σφιγγω το χερι αλλα δεν υπαρχει καμια διαφορα με πριν.

Τα δακρυα μου εχουν μουσκεψει ολο μου το προσωπο και καθως βλεπω οτι δεν αντιδρα σηκωνομαι και πλησιαζω την πορτα με βαρια βηματα.

10 Signs a Guy likes you ✔️Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα