49.❌

3.2K 107 56
                                    

Sarah

,,A opravdu ti to nevadí?"ujištovala se Jenna. Má dnes totiž rande a potřebuje šaty, tak jsem jí slíbila, že si u mě v šatně může vybrat. Sice mě trochu štvalo, že mi nechce říct s kým jde, ale byla to její věc. Až bude chtít, tak mi to řekne.

,,Ne, jinak bych ti to nenabídla."zasmála jsem se, zatímco jsem odemykala vchodové dveře od mého domu.

,,Je, Sári, máš pořád takové ty červené? Ty s krajkou?"

,,Myslím, že jo. Podíváme se do šatníku, pojď."vedla jsem ji do druhého patra.

Popravdě jsem dnes byla od rána tak zaneprázdněná, že jsem si na Deana ani nevzpoměla, takže mě rozhodně nenapadlo, že tady ještě zůstane. Akorát vylezl z koupelny a měl ještě mokré vlasy. Naštěstí byl oblečený do té košile a kalhot od obleku, které včera měl.

,,Oh, už jsi doma."nervózně se podrbal za krkem a Jenna se na mě překvapeně podívala.

,,Byly zamčené dveře, takže jsem se nemohl dostat ven."vysvětlil, proč je stále tady a já měla chuť si jednu vlepit za to, že jsem je zamkla. Tohle bylo hodně trapné.

,,Omylem jsem zamkla, promiň. Jinak tohle je Jenna, včera jste se viděli."

,,Ahoj."pozdravila stále překvapená Jenna.

,,Jo, viděli. Už musím ale jít. Děkuju moc za přespání."

,,Jo jasně, doprvodím tě ke dveřím. Jenn, mužeš se jít zatím podívat na ty šaty."navrhla jsem jí, když už se Dean vydal po schodech dolů.

,,Jdu na to."usmála se a já doufala, že uvěřila tomu, že tu Dean jen spal.

,,Fakt se omlouvám, Sarah. Nevěděl jsem, že přijdeš s tou kamarádkou."omlouval se, zatímco si oblékal sako, které v noci nechal tady dole.

Nemohla jsem na to ani myslet, protože by se mi automaticky vybavilo to, co jsme dělali a to jsem si opravdu nemohla připustit. Vždyť on má přítelkyni! Možná, že takhle podvádí každou a já opravdu nechtěla bejt nějaká jeho panenka na hraní. Nesnášela jsem se za to, že jsem se nedokázala udržet a vím, že i ten alkohol mi dal hodně odvahy, protože teď bych na něj rozhodně nic nezkusila. Včera to byl hezký večer, povídali jsme si jako dřív a proč musí být Dean tak sakra atraktivní? Po sedmi letech vypadal líp než dřív a bylo to nefér, protože na to moje mysl reagovala. Přišla jsem si jak nějakí puberťačka.

,,Co? Stalo se něco? Vypadáš nějak divně."všiml si.

,,Ne, nic nic. Napíšeme si, dobře?"pousmála jsem se a on s širokým úsměvem přikývl. Pak se ke mně nahnul a já začala panikařit.

,,Díky za skvělou noc."zašeptal mi u ucha a pak mi vtiskl rychlou pusu na tvář, když se odtahoval.

Nervózně jsem přikývla a už mu otevírala dveře. ,,Měj se."zahuhlala jsem jako nějaká puberťačka a Dean si ještě neodpustil mrknutí.

,,SARAH REYES WINCHESTER WEEKESOVÁ!"ozval se Jennin křik od schodů a já se k nim rychle otočila. Pravdepodobně nás celou dobu sledovala.

,,Víš, že se jmenuji jen Sarah Winchester."

,, Panebože ty jsi s ním chrápala!"

,,Ježiši, Jenno."

,,Z toho už se nevykroutíš."začala scházet schody, aby se dostala ke mně. ,,Možná bych tej přespávačce i veřila, kdyby tvoje postel nebyla totálně rozrochňaná, jak kdyby se tam v noci pářili zvířata a ono hele, nejsem daleko od pravdy."z toho už jsem se opravdu neměla, jak vykroutit.

You Are My Teacher?!Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang