36.❌

3.9K 168 18
                                    

,,Však nemůžou takhle nechat Jacka jen tak. Pobodal Deana, měl by sedět, ale místo toho Jack běhá někde na svobodě a může tě kdykoliv napadnout. Co je to sakra za zemi?"rozčiloval se Jimmy.

,,Povídej mi o tom.. Snažím se na to sice nemyslet a před Deanem dělám, že jsem v pohodě, ale nejsem. Mám strach a bojím se, že se někde zase objeví a ublíží mu."rozhlídla jsem se po kavárně, jako kdyby tady měl Jack někde být a sledoval nás.

,,A už jsi to řekla Deanovi? O tobě a Jackovi?"to mě donutilo znovu věnovat pohled Jamesovi.

,,Ne, ještě ne."odkašlala jsem si a všimla si, jak si povzdychl.

,,A jak dlouho mu to chceš tajit? Myslím, že by bylo fér říct mu to a kort teď, když vás Jack takhke napadá. Třeba by s tím Dean něco udělal, kdyby věděl víc."

,,Já mu to chci říct, opravdu jo, ale.. ne teď. Protože, co když ho to naštve, co když-"nestihla jsem ani doříct, protože mi skončil do řeči.

,,Proč by ho to mělo naštvat? V té době jste spolu nebyli a on taky rozhodně nedržel celibát. Tomu prostě nevěřím. Věřím tomu, že se nevyspal s Lisou, ale určitě spal s někým jiným."říkal mi to jako jasnou věc a já se nad tím musela zamyslet. Vážně Dean celou tu dobu s nikým nic neměl? Nevěděla jsem, co si o tom mám myslet a vlastně jsem to ani neměla řešit, protože jak řekl James, tak jsme spolu nebyli.

Jen jsem se nemohla zbavit představy, že by spal s někým jiným, že byl dělal s jinou ženou to, co se mnou. A neměla jsem nejmenší právo cítit se špatne, protože já udělala to samé a Jim má pravdu, měla bych mu to říct.

,,Řeknu mu to až se zítra vrátíme z toho koncertu, půjdeš taky ne? Pozval tě Brendon?"dopila jsem svojí kávu a začala hledat v kabelce peněženku.

,,Pozval, ale ještě nevím, jestli půjdu."chytl mojí ruku, když jsem hledala v peněžence peníze a já se na něj zamračila.

,,Nech to být, zvu tě."pustil mojí ruku.

,,Příště zvu já tebe."mrkla jsem na něj. ,,Dneska mě pořád někdo zve. Dean mi platil kadeřnici, Kath mi koupila snídani a teď ty."

,,Páni, to už jsi toho dnes hodne stihla."usmíval se Jimmy.

,,To teda jo, snídani jsem měla ráno v nemocnici, zatímco Denovi vyndavali stehy a Kath nás doprovodila. Pak jsme šli k té kadeřnici, protože Dean už potřeboval ostříhat, no a za hodinu máme prohlídku toho bytu."začala jsem se zvedat ze židle.

,,Všiml jsem si, že máš kratší vlasy."prohlížel si mě a já přikývla. ,,Ať to klapne s tím bytem."

,,Podle fotek vypadal docela dobře."ještě jsem se sehla pro kabelku a vytáhla z ní telefon.

Deano💍: fajn jsem tu, sice nevím kde, ale někde tu jsem, tak mě pojď najít

,,Už píše Dean, že je tady."

,,Tak jdeme."cestou k východu James zapatil a když už jsme byli venku, tak Dean nikde nebyl. Ani jeho auto.

Me: Nevidím tě. Jseš si jistý, že jsi jel správně?

Deano💍: jo, jel jsem na tu adresu, kterou jsi mi dala a zapnul jsem i navigaci

Me: Tak vylez z auta a pojď k té kavárně.

Deano💍: ok

Čekali jsme s Jimmym venku dalších patnáct minut, než jsem konečně uviděla tu mojí žirafu, jak se k nám přibližuje jak jinak, než s kšiltovkou na hlavě, ale tentokrát bez flannelu. Měl na sobě bílou košili k obleku, která na jeho opálené kůži doslova svítila.

You Are My Teacher?!Where stories live. Discover now