45.❌

2.7K 145 35
                                    

Předem se chci omluvit, že jsem to nevydala ráno, ale smazalo se mi cca 4000 slov a chtěla jsem to do večera napsat, ale jsem tak nasraná, že prostě se mi to psát znovu nechce, tak vám sem hodím alespoň to, co se mi nesmazalo i když se z toho moc nedozvíte. Pokusím se ten zbytek dopsat příští týden.

A prosím upozorněte mě na chyby, nečtu ty kapitoly po sobě a když mi k něčemu napíšte, že tam mám chybu, tak ji alespoň hned opravím :)

×

Dean - o 7 let později, Dallas, tx

Dallas? Po sedmi letech se tu nic nezměnilo. Maximálně pár obchodů, jelikož jsem byl zatím na letišti a čekal na svoje zavazadla. Čekal jsem na svůj kufr půl hodiny, než se konečně objevil na pásu a už jsem na tom po všem tom cestování byl zvyklej.

S kufrem v ruce a mobilem v druhý jsem se vydal ven a vypnul si režim letadlo, abych si zavolal taxi a ozval se Samovi, že už jsem na cestě k němu. Neměl jsem v plánu se zdržet dlouho, protože hned zejtra večer už musím bejt v San Franciscu za Erikem.

K mýmu štěstí hned u terminálu stálo několik volných taxíků, tak jsem do jednoho rovnou vlezl, nadiktoval adresu a napsal Samovi a Melisse, že už jsem přistál.

Me: Jsem na cestě, za hodnu bych měl bejt u vás.

Sam Winchester: Ok, těšíme se.

Me: Už jsem přistál a akorát jedu za Sammym, ozvu se večer než půjdu spát.

Melissa: Dávej na sebe pozor, miluju tě

Me: :*

Zbytek cesty jsem přehnaně nahlas poslouchal Queeny, protože si je řidič dost nahlas vosolil a bylo mu asi úplně ukradený, že sedím vzadu. Každopádně jsem byl nesmírně rád, když mě vyhodil před Samovo barákem a vzal si ode mě odpornou cenu, kterou bych měl s Uberem levnější o sedmdesát procent.

Bylo tady mnohem větší vedro než v Berlíně, kde jsem teď posledních sedm let bydlel. Ale jen přes zimu. Od jara do podzimu měl Erik závody a já, jako jeho mechanik byl všude s ním. Zajišťoval jsem, že jsou jeho motorky vždycky připravený a taky je opravoval. Erik jezdí motocross už spousty let a před lety mu odešel hlavní mechanik, tak mi tu práci nabídl a já si řekl proč ne? Po tom všem, kolem toho rozvodu a tak jsem chtěl prostě vypadnout. A dokonale mi to prospělo.

Měl jsem čistou hlavu, byl jsem kolem dobrých přátel, dělal práci co mě baví a našel si holku. Co víc si přát? Sice jsem přes ty léta viděl Sammyho a jeho děti jen přes skype, ale teď jsem byl tady a klepal na jejich dveře.

Slyšel jsem dupání a nějaký řvaní, než mi otevřela malá Lily a Ben. Teda, Lily byla pořád celkem malá na to, že už jí bylo jedenáct, ale čtrnáctiletej Ben byl už skoro stejně vysokej jako já.

,,Deane!"skočila na mě Lily a já si ji zvedl do náruče a už nebyla tak lehounká jako před lety.

,,Čus Deane."zašklebil se Ben a já natáhl ruku, aby mi dal high five.

Hned za ním se objevila losí hlava mýho bratra a jeho stále krásná žena Jessica. Oba se usmívali od ucha k uchu a když jsem položil Lilith na zem, tak se na mě oba vrhli.

,,Konečně ses přiletěl ukázat!"poplácal mě Sam a pustili mě. ,,Pojď dál. Tom se Shepem akorát spí."

,,Udělala jsem koláč. Višňový jak máš rád."

,,Jseš nejlepší Jess."mrknul jsem na ní a Ben mě doprovodil do pokoje, kde budu spát.

Hodil jsem si kufr k posteli a když jsem se otočil k Benovi, tak se ušklíbl.

You Are My Teacher?!Where stories live. Discover now