27.❌

4.2K 178 15
                                    

Dean

,,Kde je Sarah?"šel jsem rovnou k Samovi, když jsem si vyzvedl batoh. Stál tam sám a čekal na mě.

,,Kde by asi byla? Myslel jsi, že přijede se mnou a uvítá tě polibkem?"otočil se k odchodu a pomalu jsme opouštěli letiště.

,,Je naštvaná? Nechce mě už vidět?"ptal jsem se na to, co mě zajímalo nejvíc, protože mi neodpisovala a ani mi nezvedala telefon.

,,Deane, sakra, říkal jsem ti, že jestli ji ublížíš, tak tě zabiju!"prudce se ke mě otočil a praštil mě do hrudi. ,,Tak mi řekni, co jsi provedl? Co se děje? Našel sis jinou, nebo proč jsi byl ve státech a lhal ji?"

,,Nemám jinou, sakra! Dobře? Tobě nic říkat nebudu, je to jen mezi mnou a Sárou."odstrčil jsem ho dál a znovu se rozešel.

,,Jestli ji něco uděláš, tak to jen mezi vámi nebude. Je to pořád ještě holka a víš, jak bere lhaní vážně. Pokazil sis to sám."

,,Co kdybys už zavřel hubu?!"vyštěkl jsem, až se na nás podívalo několik lidí.

Sam na to už nic neřekl a já si v hlavě vymýšlel tuny lží, které Sáře řeknu. Nemůžu jí říct pravdu, prostě ne. Lisa má pravdu, poslala by mě do hajzlu a já nechci, nechci o ní přijít.

---

,,Deane!"vykřikla Lily a rozběhla se ke mě, když jsme se Samem vstoupili dovnitř.

Chytl jsem ji a vyzvedl ji k sobě do náručí, zatímco jsem pozdravil i Jessicu a Bena, kteří si hráli s dvojčatama na gauči, ale Sáru jsem nikdy neviděl. Začal jsem mít blbej pocit.

,,Kde je Sára?"podal jsem Lily do náruče Samovi.

,,V koupelně."kývla Jessica a já se tam bez rozmyšlení rozešel. Ani jsem nezaklepal a vtrhnul rovnou dovnitř.

Byla tam, dívala se do zrcadla a leknutím poskočila, kdxž jsem tam vlezl ua ní. Měla na sobě jen spodní prádlo a vypadala normálně. Nezdála se mi naštvaná, ndbo smutná.

,,Ahoj."vypadlo ze mě. Najednou jsem neměl tušení, co mám říct. Všechny lži, který jsem si vymyslel jsem najednou zapomněl a jen tam stál a zíral na ní, jak si oblíká džíny.

,,To už jsi zpět?"pousmála se a oblíkla si i triko, načež se na mě zadívala a já na sucho polknul.

,,Ty nejsi naštvaná?"překvapilo mě.

Sarah

,,Proč bych měla být naštvaná?"ve skutečnosti jsem byla spíš zklamaná. Věřila jsem mu a on mi zalhal, ale i tak nemám důvod na něj být hned naštvaná, když nevím důvod toho, proč mi lhal.

,,Protože jsem ti lhal."

,,Tak mi řekni, proč jsi mi lhal."sedla jsem si na podlahu a čekala, že on udělá to samé, ale pořád tam stál a vypadal, že přemýšlí.

,,No tak, Deane, sedni si a řekni mi to."natáhla jsem k němu ruku a on se ji po chvilce dotkl a sedl si přímo proti mě. Sledoval mě, zatímco si prstem hrál s prtýnkem, který mi dal, když řekl, že už s jinou být nechce.

,,Co jsi dělal v Texasu?"začala jsem, protože se nezmohl na víc, než na mě jen dál zírat a vypadal u toho zlomeně. Očividně mu bylo líto, že mi lhal.

,,Já.. Já tam.."nevěděl, co má říct. Já upřímně neměla ponětí, proč by tam byl a nechtěl, abych o tom věděla.

,,Ježiši, Deane, už mi to řekni, nebo se do pěti sekund zvedám a jedu na kolej."přitvrdila jsem trochu a vyvlíkla ruku z jeho sevření.

You Are My Teacher?!Where stories live. Discover now