43.❌

4.4K 116 29
                                    

Sarah

květen

Byla jsem tak strašně ráda, když se mi ozvala Violet, že přiletěla z Londýna za mnou do Texasu. Neviděly jsme se skoro rok a strašně se mi po ní stýskalo. Teď, když se mnou Katherine nemluvila, tak jsem měla jen Lydiia a ta měla málo kdy čas. A potřebovala jsem trochu klidu a na chvilku vypadnout z domova, takže jsme se s Deanem dohodli, že já víkend strávím s Violet na Hawaii a on si udělá trip se Sammym.

Dean nechtěl, abych ještě chodila do práce a já i když jsem chtěla, tak jsem se nemohla přinutit. Alespoň ne do té staré, kde by na mě všichni koukali těma soucitnýma pohledama, protože jsme přišli o dítě a všichni to ví. To bych vážně nezvládla.

Byla jsem ráda, že je Dean teď hodnej a za tu dobu, co se vrátil jsme se nepohádali ani kvůli malé kravině a na druhou stranu mě to štvalo. Nemyslím to, že se nehádáme, ale to, jak se ke mně choval. Jako bych se měla rozpadnout. Nepamatuju si, kdy naposledy se mě intimně dotknul.

Ale to nebyla jediná věc, která mě štvala. Pak tu byla Katherine. Neodpovídala mi na zprávy. Nezvedala mi telefon a když jsem za ní přišla, tak mi ani neotevřela a dělala, že není doma. Dean o tom, co se stalo mezi mnou a Castielem stále neví a já se zatím nepřinutila mu to říct. Bála jsem se, že se naštve a začne zase křičet.

A pak tu byl můj otec, kterého jsem zase ignorovala já. Stejně tak jako Katherine mě. Nechtěla jsem s ním mít už nic společného. Vždycky všechno jen zkazil a lhal mi.

A to mi připomnělo, že se mi také ozvala má biologická matka. Chce se se mnou sejít a vše mi vysvětlit, ale já si tím pořád nejsem jistá. Měla jsem mámu a ta umřela a nevím, jestli je dobrý nápad pouštět si do života další a poslouchat další lži.

,,Možná by si zasloužila alespoň, abys jí vyslechla."usmála se na mě Violet. ,,Je to tvá máma a třeba není zlá."

,,Máš pravdu, zaslouží si, abych jí vyslechla. A já si zasloužím znát pravdu."přikývla jsem. Byla jsem opravdu ráda, že je Violet tady se mnou. Bude tady dva týdny u své tety v Austinu, takže tímhle víkendem to rozhodně nekončí.

Jako jediná se ke mně totiž chová normálně. Nechodí kolem mě po špičkách a nechová se, jako bych byla nemocná. Přesně tak se choval Dean. Proto mi teď bylo dobře, že jsem pryč.

,,Takže až se vrátíme do Texasu, tak jí hezky zavoláš a já tam s tebou klidně půjdu."

,,To bys udělala?"

,,Samozřejmě, zlato."objala mě. Fakt jsem byla ráda, že jí mám.

,,A taky mi pořádně ukážeš toho tvýho Deana. Nemůžu uvěřit, žes mi fakt nakecala, že je to tvůj brácha."zasmála se a já sáhla do kapsy pro mobil, kterej mi zabzučel.

Čekala jsem, že mi napsal Dean, ale byla to skupina na facebooku, ve které je i Katherine, takže se mi moc odepisovat nechtělo.

Lydie Martin:

Lydie Martin:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You Are My Teacher?!Where stories live. Discover now