9.

9.4K 307 57
                                    

Jelikož jsme dnes měli školu jen do dvanácti, tak jsme si s Brendonem šli domů pro věci a potom rovnou do posilovny, kde jsme si hodinu zacvičili.

,,Dal bych si něco k jídlu, co ty?"zeptal se Brendon, když jsme odcházeli z posilovny.

,,Jo, taky mi docela vyhládlo, tak někam můžeme zajít." chytla jsem ho kamarádsky za paži.

,,Snad nás Gecko nesleduje, nerad bych se zejtra porval kvůli tomu, že se mě držíš." zasmál se.

,,To by si mohl zkusit." zamračila jsem se.

,,No nevím, nevypadal zrovna nadšeně, že jdeš radši se mnou a ne s ním." na chvilku mě pustil, aby si z kapsy vytáhl krabičku s cigaretama a zapalovač. 

,,Ne, díky." odmítla jsem, když mi nabídl jednu. ,,Jo taky jsem si všimla, že mu to asi vadí. Dokonce se možná i urazil." uchechtla jsem se. 

Jestli se urazil, nebo ne. Brendon je můj kamarád a budu s ním chodit ven, kdy chci. To platí u všech. A jestli si Seth myslí, že mi bude v našem vztahu poroučet, tak ho hodně rychle ukončím. Pokud tedy vůbec začne. Celý ten vztah mi začínal být proti srsti. 

,,Sáro, dej si na něj bacha. On vážně není tak svatej, jak vypadá." vytáhl z krabičky cigaretu, kterou si strčil mezi rty a zapálil ji.

,,Zatím se ke mně chová hezky." pokrčila jsem rameny, protože na druhou stranu jsem hned nechtěla zahazovat svůj první vztah. Co si budeme, čekala jsem až si mě Seth konečně všimne opravdu dlouho.

,,A už jste spolu spali?" zeptal se jakoby nic a tohle zrovna není téma, o kterém bych se s Brendonem chtěla bavit. Na to mi stačila Katherine.

,,Ne, ještě zatím ne." odpověděla jsem tiše a zaslechla, jak se Brendon uchechtl.

,,Proto se chová hezky."

,,Vážně Brendone? Ani na mě nic nezkouší, netlačí na mě se sexem." snažila jsem se ho přesvědčit, že je Seth super.

,,Jak myslíš. Nechci se s tebou hádat. Stejně bych ho zmlátil, kdyby tě jen využil."

,,Já vím." zastavila jsem se objala ho, byl pro mě jako třetí brácha.

,,Mám tě za to ráda." usmívali jsme se jeden na druhého.

,,Já vím." odhodil cigaretu na zem a sešlápl ji botou.

,,Tam je to bistro. Mají tam i tofu, neboj." zamrkal na mě.

V bistru jsme čekali ve frontě, až na nás dojde řada a když už na nás konečně vyšla řada, docela mě překvapilo koho vidím.

,,Ty tady pracuješ, Jime?" zeptal se Brendon.

"Ne, bydlím asi." protočil očima.

,,Pěknej bejvák teda." nakoukl do okýnka. ,,Takovej docela mastnej, nemyslíš?" zazubil se.

,,Co si dáš?" podíval se na mě Jim s úsměvem, ignorujíc Brendona.

Jim Moriarty. Není to tak dávno, co s ním Katherine chodila, ale rozešli se právě kvůli Brendonovi, jinak by spolu byli určitě do teď. Kath ho měla vážně ráda a myslím, že Jim ji má rád pořád.

A proč se rozešli kvůli Brendonovi? Katherine a Brendon se nemají v lásce od té doby, co se vedle sebe probudili úplně nazí. Brendon se samozřejmě musel pochlubit Kevinovi a ten to pravděpodobně řekl Jimovi. V té době Kath s Jimem už byla několik měsíců a on byl zrovna s rodinou v Londýně odkud pochází, když Kath slavila narozeniny. Já osobně měla Jima vždycky ráda, ale je pravda, že se poslední dobou dost změnil. Je dost uzavřený, ve třídě sedí v poslední lavici a sám. Kolikrát zapomenu, že tam vůbec je.

You Are My Teacher?!Kde žijí příběhy. Začni objevovat