37.❌

4.5K 160 33
                                    

,,Můžu se tě na něco zeptat?"pousmál se.

,,Samozřejmě."přikývla jsem a trochu uvolnila stiskl kolem jeho ramen.

,,Co máš na mě nejraději?"

,,Co mám na tobě nejraději?"Dean přikývl a přesunul svoje ruce na mé boky, přičemž já začala přemýšlet nad jeho otázkou. Je hodně věcí, které mám na Deanovi ráda. Jeho oči, rty.. pihy, nebo úsměv.

,,Nejraději mám tvojí osobnost. Chci říct, že umíš být občas i děsivej, když například zvýšíš ten svůj hlubokej hlas.. Protože slyšel jsi se někdy?"přeplavala jsem s ním k okraji bazénu, kde jsem dosáhla na zem a nebyla tolik udýchaná. Protože snažit se neutopit a do toho mluvit není zrovna něco, co bych měla natrénovaný.

,,Jo to mi říká dost lidí."zasmál se.

,,Každopádně.. Mám ráda to, jak jsi vtipný a jak mě vždycky rozesmíváš. A jsi vážně milý a starostlivý a díky tomu vím, že mě máš opravdu rád."znovu jsem položila ruce na jeho ramena a přitáhla si ho trochu blíž, přičemž jsem se mu podívala do očí.

,,Fajn, dobrý. To je dobře."dal mi pusu na tvář a pak rty postupoval níž až ke krku, načež jsem automaticky zaklonila hlavu, aby měl lepší přístup.

,,A co ty? Co máš na mě nejraději?"donutila jsem ho odtáhnout se.

,,Já nemám nic určitýho, co bych měl na tobě nejradši. Tebe celou mám nejraději."přejel mi prstem přes kliční kost a zavadil o moje plavky. Hrál si se šňurkami a fascinovaně pozoroval, co dělá, zatímco si jemně kousal spodní ret.

,,Teď vypadám jako blbka, protože jsem vybrala jednu věc a ty jsi mi neřekl, že můžu vybrat tebe celýho jako jednu věc."

,,Neboj, já vím, že mě miluješ. Protože kdo ne? Koukni na mě. Koukni na tohle."ukázal na svůj obličej a zářivě se usmál. ,,Jsem k sežrání."

,,A plný sebechvály."zasmála jsem se a on mě chytl za zadek, aby si vyzvedl k pasu.

,,Ne, dělám si srandu, ale i tak mě miluješ."mrknul na mě a dal mi rychlou pusu, než se za námi ozvaly hlasy a já nevědomky odstrčila Deana, když jsem poznala, že je to moje babi. Druhá babča, ta od mámy, která Deana ještě nezná.

V tu chvíli jsem si ani neuvědomila, že jsem vlastně dospělá a dokonce vdaná, takže jsem v pohodě mohla zůstat v Deanovo osobním prostoru a nebát se, že začně babča vyšilovat a řvát, co tady, sakra, dělám s tím chlapem.

Protože přesně to by ještě před rokem, kdy jsem ji viděla naposled, udělala. Kdyby mě viděla polonahou s chlapem jako je Dean v bazénu. Nalepená přímo na něm.

,,Sárinko!"rozzářila se babča, když jsem vylézala z bazénu a ona se hrnula s ručníkem rovnou za mnou.

,,Babičko?"dělala jsem překvapenou a nechala se políbit na tvář. ,,Co tady děláš?"to mě opravdu zajímalo, ale její pohled upoutalo něco za mnou a mě bylo jasné, že je to můj manžel.

Dean mojí babi okamžitě pozdravil a ta na mě nejdřív vytřeštila oči a pak znovu, když jsem mu dávala svůj ručník a babka určitě musela vidět jeho snubní prsten.

Nevím, jestli ji v hlavě začalo probíhat, že se tu její vnučka koupe s ženatým a viditelně o dost starším mužem a nebo to, že má ten chlap na krku a kliční kosti dva výrazné cucfleky, které nemůžou být starší, jak pár hodin.

,,Přivezla jsem Lunu a chtěla tě překvapit, ale spíš si překvapila ty mě, Sáro."už díky tomu oslovení jsem věděla, že chce vysvětlení a že se ji vůbec nelíbí, co se tady děje.

You Are My Teacher?!Kde žijí příběhy. Začni objevovat