2.

9.6K 378 45
                                    

Doporučuji přečíst kapitolu znovu, polovina z ní je kompletně přepsaná a taky je delší, ale nijak to nezasahuje do hlavního děje. 

---


Dean: kamarádka kamaráda půjčila kamarádovi kamarádky facebookovej profil, aby mohl vytrollit jinýho kamaráda :D psali si tři týdny a ten kamarád z toho byl hotovej a bylo mi ho normálně líto, protože natěšeně říkal jak konečně našel tu pravou... 

Me: Jsem v tom trošku ztracená... Takže vy jste si vystřelili z kamaráda přes kamarádky účet? A nechtěl se s ní pak sejít?

Dean: přesně tak, pochopila jsi to správně. samozřejmě, že se chtěl sejít a taky, že se sešli :D

Me: Coo? Tak to mi musíš vysvětlil!

Dean: jako přišlo mi to už moc, ale domluvili si normálně sraz. řekli si jaký na sobě budou mít oblečení a když kámoš zahlédl dlouhovlasou blondýnu v červeném kabátě a kozačkama, tak za ní hned vyrazil. já a další přátelé jsme to sledovali zpovzdálí a ten jeho pohled, když se k němu otočil kamarád stál fakt za to. naštěstí se oba zasmáli a hodili to za hlavu :D

Me: Já bych to nejspíš taky brala s humorem :D

Dean: no já nejspíš taky, ale on naší "Mařence" poslal dost zajímavé fotečky :D :D

Me: Neeee, to už bych se před ním neukázala teda

Dean: prosím tě, nebylo to prvně ani naposledy co někdo vypustil ven jeho nudesky, takže nás to nějak nepřekvapilo. spíš ty pózy, asi chtěl zkusit něco novýho :D

Me: ani nechci vědět víc :D

Usmívala jsem se na telefon jako tele, takže Kath si hned všimla. ,,Kdo ti to pořád píše?" drkla do mě.

Dean: kdo si sakra nechá vytetovat netopýra se srdíčkem nad péro?

,,Ale nikdo."odpověděla jsem, ale nezabránila hlasitému zasmátí, když mi přišla další zpráva od Deana. Ano, ten Dean, kterého jsme s Kath prankovaly. Celý víkend jsme si psali a já taky jednou netrávila volno zíráním na televizi s otravnýma sourozencema. Bohužel všichni moji přátelé jsou zadaní, takže tráví volný čas s polovičkami. Až na Kath, ta tráví volno chozením na Tinder rande.

Rodiče nás sice vždycky učili, že s cizíma se bavit nemáme, ale Dean už tak cizí přeci není, ne? Je mu dvacet devět, má mladšího bratra, miluje rock a svoje auto. Asi jsem moc naivní, ale věřím mu. 

Dobře, jsem hodně naivní.

Ale já jsem prostě poslední dobou tak unuděná a bez nálady, takže potřebuji nějaké rozptýlení. Však on o mně nic, co by mi mohlo ublížit vědět nemusí.

,,Co tím myslíš? Culíš se na telefon jako pitomá! Kdo je to?"nenechala to být.

,,Neřvi tolik, Kath!"neuvědomovala si, že jsme pořád ve tříde.

,,Proč mi to nechceš říct?"

,,O co jde holky?"naklonil se k nám ze zadní lavice Brendon.

,,Nic!"odpověděly jsme s Katherine nastejno.

,,Co je to za hluk tam vzadu?"otočila jsem svůj pohled dopředu a střetla se s učitelovým. Zrovna jsme měli protivnýho Winchestera.

,,Vy už máte hotovo, Watsonová?"podíval se na Kath.

You Are My Teacher?!Onde as histórias ganham vida. Descobre agora