15.

9.7K 276 41
                                    

Moje šestnácti leté já bylo vážně úchylný, když tohle psalo :d ne, že teď by to bylo o něco lepší xd

Sarah

Přicházela jsem o rozum s každým Deanovým polibkem a s každým jeho dotekem jsem nechtěla přestat.

Proto jsem se od něj nechala opřít o skříňku, přičemž moje ruka stále spočívala na jeho vzrušení, které pod mým dotekem tvrdlo ještě víc. A já nemohla uvěřit, že se to právě chystáme udělat, že právě držím erekci mého učitele. Sice přes tepláky, ale i tak. Přišlo mi to neskutečně vyrušující.

Ani jsem nestihla zaznamenat, že mi sundal triko, načež se jeho rty hned objevily na mém krku, pak mezi prsy a nakonec na břiše a já se zmohla jen na to, přesunout ruce do jeho krátkých vlasů.

Jeho několikadenní strniště mě příjemně škrábalo na břiše a já se napnula, když jsem ucítila jeho rty přesně nad lemem mé sukně. Zvedl ke mně svůj zelený pohled, když se jeho prsty objevily u zapínání a jakmile mi sukně sjela po bocích až na zem, přitáhla jsem si Deana k sobě nahoru a políbila ho.

Byla jsem tak vzrušená, že jsem se ani nepoznávala. V hlavě mi prolétávaly takové věci, které bych mu chtěla udělat a které by mě normálně ani nenapadly a styděla bych se jen za to pomyšlení.

Ale teď, tady, my dva a jeho jazyk, který se snažil dostat k tomu mému. Jeho ruce, které se dotkly snad na všech místech mého těla.

Vlastně je tu ještě pár míst, kterých se nedotkl, ale myslím, že to se brzy změní...

Trochu jsem ho od sebe odstrčila a přetáhla mu triko přes hlavu, načež jsem hned ruce přemístila na jeho hruď. Tohle jsem chtěla udělat už včera, ale neměla jsem takové odhodlání, jako dnes.

Prsty jsem přejela přes jemné chloupky na jeho hrudi, které nebyly skoro vidět a fascinovaně si prohlížela jeho perfektní tělo.

Tohle byl zatím vrchol mého sexuálního života. Na druhou stranu jsem se bála, že udělám něco, co se mu nebude líbit, protože jsem ještě nic takového nedělala.

Sice jsem Deanovi řekla, že panna už nejsem, ale taky jsem mu řekla, že nemám moc zkušenosti.

Nikdy předtím jsem se nikoho takhle nedotkla, bylo to pro mě úplně nové a líbilo se mi to.

Byla jsem tolik zabrána do prozkoumávání jeho těla, že jsem si ani nevšimla Deanovy ruky, která se objevila na vnitřní straně mého stehna, přičemž vyjížděla stále výš a když se jeho rty přemístily na ty mé, tak jsem ho od sebe trochu odstrčila.

Nechápavě se na mě podíval a já se styděla o tomhle mluvit zrovna s ním, ale chtěla jsem mu to připomenout. Aby věděl, že nejsem žádná pornohvězda.

,,Poslyš, neříká se mi tohle zrovna nejlépe..." začala jsem. ,,Ale nemám v tomhle žádné zkušenosti." podívala jsem se na něj a nechápala, proč se usmívá. ,,Zkrátka nevím, co se mužům líbí a co mají rádi. Takhle je to pro mě úplně prvně."

,,Úplně, jako úplně? Že budu tvůj první?" zazubil se. ,,Počkat, takže jsi lhala, když jsi mi psala, že nejsi panna?" vzpomněl si a já znervózněla. Nemůžu mu říct, že jsem panna. Nejspíš by mě pak nechtěl.

,,Ne, nelhala. Nejsem panna, ale byla to taková... Nevím jak to popsat..." zamyslela jsem se. ,,Rychlovka... Bylo mi šestnáct a byla jsem v pubertě a zkrátka řečeno jsem to udělala ze zvědavosti. Do teď toho lituju, protože to stálo za nic." vysvětlila jsem mu a on přikývl, přičemž se ke mně začal přibližovat.

You Are My Teacher?!Where stories live. Discover now