29.❌

4.4K 187 61
                                    

,,On chce, abych ho nenáviděla.."překřížila jsem si ruce na hrudi a podívala se na Lydii. ,,A přála bych si, abych ho nesnášela, ale nedokážu to. Nedokážu ho nenávidět, když ho miluju."

,,Sakra, Sáro, seber se. Už je to pět měsíců. Zapomeň na něj."zakroutila nechápavě hlavou Lydie.

,,Ty jsi zapomněla na Wenzte hned, ale já prostě nejsem jako ty."přešla jsem k oknu a zadívala se ven.

,,Jo, protože mě podvedl. Stejně jako Dean tebe. Proto bys ho měla nechat jít, protože je to hajzl."slyšela jsem za zády.

,,Ale on s ní nespal! Nevěřím tomu! Řekl to proto, aby mi ublížil. Abych ho nechala být."otočila jsem se prudce a posadila se ke stolu proti ní.

,,Když ti řekl, že se s ní vyspal, tak mi věř, že to neřekl ze srandy, ale proto, že to vážně udělal!"všimla jsem si, že se její hlas o trošku zvýšil.

,,Já nechci být zlá, vážně ne. Ale on má rodinu s Lisou a ty bys ho měla nechat plavat. Co Jack? Vždyť je super ne? Měla by jsi to s ním posunout dál. Prý se s tebou o vztahu už bavil."

,,Ale já s ním nechci chodit."zamračila jsem se.

,,Tak proč s ním spíš?"překvapeně jsem se na ní podívala, protože jsem tuhle věc řekla pouze Kath. Ukázalo se, že bylo úplně zbytečné říkat ji, ať o tom nikomu neříka, protože nechci, aby se to dostalo k Deanovi.

,,To se mě ptáš zrovna ty? Víš moc dobře, že tady jde jen o sex. Mám ho ráda jako kamaráda, spím s ním, protože to potřebuju, ale chodit s ním v životě nebudu."vysvětlila jsem ji.

,,Takže čekáš, že se k tobě Dean vrátí? Klidně počkáš než ta holka vyroste? Až Deanovi bude pomalu padesát?"dívala se na mě nevěřícně a já sáhla po telefonu, přičemž jsem jen pokrčila rameny.

,,Jsi šílená."kroutila hlavou a já si všimla, že je Dean online. Měla jsem takové nutkání mu napsat, ale bála jsem se.

,,Tak ho radši stalku a píchej s Jackem, než si uvědomíš, že tvoje myšlení je naprosto absurdní."odtrhla jsem oči od telefonu a sledovala, jak se uraženě zvedla a pravděpodobně odešla do pokoje pro hosty.

Byl srpen a Lydie za mnou přijela na prázdniny. Myslela jsem, že to bude skvělý, že zajdeme do klubu, nebo tak. Ano, do klubu. Violeta mi za ukázala, že se dá vážně skvěle bavit i s alkoholem a hlavně jsem v tu chvíli vždycky zapomněla na Deana.

Věděla jsem, že kdyby přijel, nebo mi zavolal, že ho vezmu hned zpět. Že mu všechno odpustím. Protože věřím, že s ní nespal. Že mě s ní nepodvedl a řekl to jen proto, abych ho nenáviděla. Abych se na něj naštvala a nechala ho jít. Což se začátku tak opravdu bylo.

Naštvalo mě, když mi říkal, že ji chtěl. Že se s ní chtěl vyspat a že to nebylo jen jednou. Viděla jsem, že lhal. Nedokázal se mi ani podívat do očí.

Bylo mi špatně z tý představy, že by se dotýkal jiný ženy stejně jako mě. Že by se ona dotýkala jeho tak, jako já.

Z myšlenek mě vyrušil domovní zvonek. Táta s klukama jsou tenhle týden v Texasu a já tam s nima nechtěla, takže jsem si k nám dovolila pozvat svoji přátele.

Za dveřmi stála Violeta, Jimmy a Jack. Už mi chyběl jen Brendon a Kath, kteří přijet nemohli. Brendon má schůzky kvůli jeho kapele a Kath má teď každým dnem porodit, takže ji nemám za zlé, že chce rodit doma a ne někde v Anglii.

Poslala jsem je nahoru za Lydii a Jack se ještě zastavil a počkal, než jsme byli sami, aby mě mohl dlouze políbit.

,,Takže večer klub jo?"usmíval se, když se ode mě odtáhl, ale stále mě dežel kolem pasu.

You Are My Teacher?!Where stories live. Discover now