88.-Ти си ми отнел девствеността?-

220 20 4
                                    

-Какво по дяволите?

С Макс се обърнахме към посоката на гласа.Беше ми леко познат, но честно казано, познат или непознат, сърцето ми препускаше като лудо.

-Каза, че нямаш чувства към нея.-как ѝ беше името.Момичето от мола, приятелката му уж, стоеше на десетина метра от нас със ръце, прилежно скръстени върху перфектно изгладената ѝ риза.
-Уверяваше ме, че няма нищо между вас, нали така?-повиших тон и започна да се приближава към нас.
-Ти нали си имаш Харолд?Какво повече ти трябва?-гласът ѝ от разстроен стана злобен.-Открадна ни го, превърна го в кученце на каишка и сега какво!

Какво съм откраднала, какво говори тази.Толква силно стискаше зъбите си, че още малко и челюстта ѝ щеше да се счупи.

-Курва!

-Мери си думите!-защити ме Макс.

-Хари знае ли?-драматично постави ръка върху брадичката си.-Не, защото вчера си бяхте заедно.Може би ще трябва да му кажа.-изтъни гласът си, усмихвайки се подмолно.-Макси, скъпи, ти какво мислиш?

-Уалия!-предупредително каза Макс.

-Изневери ми и си мислиш, че ще те оставя ей така?

Търпението ми се изчерпа, а гневът ми от случилото се по-рано се появи отново.Направих крачка към Уалия и я хванах за гърлото.Ударих главата ѝ в шкафчетата два пъти, когато тя най-накрая успя да се докопа до ръката ми и да ме одраска.

-Мел, достатъчно.

Отръпнах се, а тя се свлече на земята.

-Дръж си езика зад зъбите, защото, колкото и отворена да си, повярвай ми, мога да ти затворя набързо устата.-клекнах срещу нея.-Боли ли ли?-пресегнах се към нея, избегнах жалкият ѝ опит да се отдръпне и отново ударих главата ѝ в металното шкафче.-Пак си помисли си какво и на кого ще разказваш.

-Да вървим.-подкани ме Макс, придърпвайки ме към изхода.

И без това бях твърде напрегната, за да изкарам часът.Взех една цигара от съучениците на двора и с Макс се настанихме на една от пейките.Той седна на края, а аз се излегнах в скута му по дължината на пейката.

-Изкарах си го на нея, а не биваше.-изпуфтях.

-Въпреки това сработи.Познавам Уалия и знам, че под цялото това самочувствие и боен дух, се крие просто пъзла.Току що ѝ затвори устата поздравления.

strong | camila cabello and harry stylesWhere stories live. Discover now