84.Правих секс с най-добрия си приятел.

261 34 6
                                    

Въпреки всичко, което ми наговори Ариана и всичко, което казах на Харолд снощи, когато на закуска Максим седна срещу мен не можах да откъсна поглед от него.Не вярвах и да беше казал на Маркъс за плана ни на часовника. Сутринта докато се обличах намерих онзи телефон и реших да го нося през деня, защото кой знае, можеше пък копелето да реши да се обади най-накрая.

Тъкмо лапнах от спагетите си, когато телефонът иззвъня от задния ми джоб.Едва не се задавих.Станах и побързах да се отдалеча максимално от другите.Излязох в задния двор край басейна и вдигнах.

-Защо се забави толкова?

-Казвай какво искаш, защото закъснявам за училище.-излъгах.

-Тогава в два ще те взема от там.

-Какво по..-но преди да довърша връзката прекъсна.

Поех си дълбоко въздух и прокарах ръка през косата си.Направо ми идеше да скоча в басейна и просто да не изляза от него.

Когато се обърнах, за да вляза обратно в къщата при другите, Макс стоеше на касата на вратата, взирайки се в мен.

-Какво?

-Той ли беше?-попита, приближавайки се към мен.

Онова чувство отново се появи в стомаха ми и сърцето ми заби лудешки.

-Кой друг.-опитах се да се държа нормално.

-Знам ли.-повдигна рамене.

Точно, когато застана пред мен аз тръгнах да влизам вътре.Само че, той ме хвана за лакътя преди да прекрача прага и ме притисна към стената от дясната страна на вратата.

-Какво искаше.-попита.

Хвана ме през кръста и се наведе към лицето ми.Помислих си, че ще ме целуне, но той зарови лице в сгъвката на врата ми.Притисна ме към себе си, обвивайки ръцете си по-силно около мен и засмука вратът ми.Целуваше ме навсякъде по пътя на устните ми, а ръцете му шареха по тялото ми.Целуна лявото, после и дясното ъгълче на устните ми, но не и самите тях.Хванах го за лицето и просто задържах главата му, целувайки го.Сложих едната зад тила му и го притиснах към себе си.Толкова беше хубаво отново да усетя докосванията, целувките му.

-Да се срещнем след училище.

Когато най-накрая се отделихме един от друг не бе за дълго, защото и двамата отново се придърпахме един към друг.Не можех да си обясня огромното привличане, което изпитвах в този момент, но не ми и пукаше особено.Просто исках да ме целува.

strong | camila cabello and harry stylesWhere stories live. Discover now