69.Арестувана сте.✔

521 42 5
                                    

Събудих се в страхотно настроение и веднага отидох да проверя Ариана.Щом се уверих, че си е в леглото и все още спи се върнах обратно при Хари в стаята си.

Тихичко си извадих едни дънки и някаква блуза с паднало рамо.Обух си кецове и седнах пред огледалото.Нямаше да е зле да прикрия тези черно-червени кръгове под очите си.Сложих малко коректор после и фон-дьо-тен.Направих някаква очна линия и си сложих спирала.

Върнах се до леглото, за да проверя Хари дали още спеше.

Да, и то доста дълбоко, защото дори не помръдна, когато го целунах.

Слязох на първият етаж и се промъкнах в стаята на Макс.Трябваше да говоря с майка си, защото от доста време не се бяхме чували.Къде ли го беше сложил тоз телефон, един Бог знаеше.Чудех се как не се събуди, когато съборих няколко глупости от шкафа му.

Къде по дяволите беше тоя телефон?

Изнервена до краен предел се надвесих над него, че да го събудя, когато погледът ми мерна телефона му точно до възглавницата.

Взех го и излязох от стаята.Отидох в кухнята и седнах на високите столове срещу плота.Написах тъпата му парола и отворих указателя.
Намерих номерът на майка си и плъзнах надясно, за да позвъня.

Сшучайно видях, че е все още седем без петнайсет.На дали щеше да е будна, но като взема предвид часовата разлика и фактът, че е хирург имах поне петдесет процентов шанс да ми вдигне.

-Казвай, момче?

-Колко ми липсваше гласът ти.-усмихнах се като глупачка по телефона.

-Ти най-накрая се освободи от работата си ли?Не мислех, че скоро ще се чуем.-засмя се, но усетих че е ядосана.

-Съжалявам, знаеш новото училище и преместването-

-Новото училище ли дъще?Това училище, на което директорът разговаря онзи ден с мен ли, скъпа?

-Какво?

-Няма какво, Мелинда!-тонът и стана сериозен.

По дяволите!

-Имаш отсъствия колкото за цяла година!С предупреждение за изгонване си, стегни се.Говорих с майката на Ариана.Там положението е същото.Нищо не казах за това, че и двете се записахте за тези разменни начела, защото ти вярвах-

-Мамо - опитах се да и обясня, но неуспешно.

-А не трябваше.Знаеш ли какво ми каза новият ти директор, когато го попитах за колко време още става на въпрос?Че не сте на разменни начела!- извика.Какво щях правя сега, как щях се измъкна?

strong | camila cabello and harry stylesWhere stories live. Discover now