18.Сама.

1.7K 129 16
                                    


След онази случка вечерта не съм излизала от стаята си цяла Неделя.Нито съм яла,нито съм пила нещо.  Говорих с майка няколко пъти и толкова.

Събудих се към 8 и побързах да се приготвя за училище тъй като беше Понеделник.Набързо си взех един душ и извадих случайни дрехи.Сложих си всички учебници в една раничка.
Не ми беше до гримиране,затова просто сложих едни черни очила и сресах рошавата си коса .

Не ми беше до гримиране,затова просто сложих едни черни очила и сресах рошавата си коса

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Нямах настроение за нищо.Постоянно мисля за Събота вечер.Не мога да си избия шибаната случка от главата.
Не исках да казвам онези неща.Да,найстина Харолд прекалява,но не го мразех.А и онази целувка...Толкова съм объркана,трябва да разкажа всичко на Ариана.

Игнорирах,до колкото е възможно,тези мисли и слязох долу при другите в кухнята.Всички ме поздравиха с "Добро утро" освен Хари.Ама разбора се.Игнорирах ги и седнах до Найл.Лиам постави чиния с палачинки пред мен и Nutella.Как ми е писнало от това.

-Какво ти е?Не си гримирана и косата?

Дори не си направих труда да му отговоря и просто избутах чинията напред.Ариана ме погледна разтревожено,но си замълча.След като всички се нахраниха момчетата се качиха по колите и потеглиха.Останахме ние с Ариана,Сашо и Макс.

-Хайде качвай се!-извика Макс от шофьрското място на моята кола.

-Аз ще повървя благодаря.

-Ама..

-Просто ме оставете.-повиших тон.

-Добре.-съгласиха се с мен.Знаеха че винаги става на моето.

Половин час по-късно бях пред сградата на училището.Съжалих че не си взех връхна дреха.И пак закъснявах.Почуках на вратата на кабинета по Испански и влязох.

-Пак закъсняваш Колинс!-засмя се учителя.

-Извинете.-сведох глава.В друг случай бих се подразнила,но не ми беше до това сега.

strong | camila cabello and harry stylesWhere stories live. Discover now