57.Мисля, че останах без крака!

912 76 0
                                    

Събудих се в нечии прегръдки.Очаквах да е Джъстин,но щом зърнах лицето на Хари спомените от снощи ме заляха.Шибан алкохол,шибани чувства!Определено не бяхме в най-доброто си състояние,но поне главата не ме болеше.С огромни усилия се измъкнах от схватката му и се изправих от килима във кухнята.Изобщо не се и очудвам,че Макс и Луи са точно на три крачки от нас.

Продължих към всекидневната и забелязах Сашо и Ариана излегнали се на дивана с по сандвич в ръка.

-Колко е часът?-попитах,прозявайки се и раьпервайки ръце.

-Един часа наобяд скъпа.Сега ще ни обясниш ли какво е това със Хари в кухнята.

-Напих се и танцувах с Джъстин.И отидохме в тоалетните.-въздъхнах и се тръшнах на креслото.
-И щяхме да го направим.Но погрешка казах името на Стайлс и той спря.После поговорихме,разказах му накратко и се върнахме при вас.Така де, теб те нямаше.Последвах Харолд на вън.Говорихме,ако мога така да го нарека де.

-Крещяхте си.-поправиха ме и двамата, а аз им показах среден пръст.

-Да,да.Сега може ли да отиваме в мола?Нуждая се от нов маникюр и нови дрехи.Мисля да променя някой неща.

-Аз теб чаках да станеш.Колко време ти трябва за да се преоблечеш от снощи и махнеш разтеклият се грим?

-Десет минути макс!Идвам веднага.-извиках вече качвайки се по стълбите.Чух как Сашо казва невъзможно и избухва в смях.

Влязох в стаята си и захвърлих обувките.След това се напсувах, защото бяха доста скъпи, но инорирах това и влязох в банята грабвайки няколко тампона за грим и крем за премахването му.След като по лицето ми нямаше следи от какъвто и да е било остатък, набързо се съблякох влизайки в кабинката за бърз душ.

Без да мия косата си просто се измих със ягодовият душгел.Излязох и се увих с кърпа.Върнах се в стаята си и си сложих бельо.

Отворих гардероба и първото нещо което видях беше бледорозова блуза.Взех я от закачалката обличайки я,докато търсех някакъв клин.Щом намерих побързах да го нахлузя.Взех едни черно бели обувки на висок ток,който бяха набутани в кутията най-отгоре от всичките ми кутии за обувки.Обух ги и побързах да сляза долу.

Обух ги и побързах да сляза долу

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
strong | camila cabello and harry stylesWhere stories live. Discover now