27.Разкарай се от мен Найл!

1.7K 109 8
                                    

Цяла седмица.Точно толкова мина откакто аз Мелинда Колинс казах на Харолд Стайлс,че го обичам.И знаете ли какво,това беше най-правилното нещо което съм правила някога.Нараняваше ме,убиждаше ме,но аз знам че се е разкаял.Виждам го и това значи много за мен.Найстина го обичам.

Момчетата бяха на някакво състезание по мотокрос в Калифорния,Макс и Сашо също,а Елена и Грег правеха всичко възможно,за да намерят Доктора,което стана още по-трудно,защото от последното му съобщение нямаше друго.

Днес беше последният ден от седмицата,тоест Неделя и някакво футболистче правило парти.Ариана естествено чула за него и в момента сме в мола за рокли.

-Стига Ем!Ела тук и кажи дали съм хубава.-викаше Ариана,докато аз се излежавах на удобният кожен стол.

-На теб всичко ти стои идеално,хайде излизай вече.-мрънках,докато си пишех съобщения със Стайлс.Мислехме план как да съберем Найл и Ари.Всички виждаха,че се харесват,пък и Найл е казал на момчетата.

Ядосаната ми приятелка излезе от съблекалнята и грабна телефона от ръцете ми,гледайки ме с намусено изражебние.

-Добре де.-станах от удобното си място и оглелдах роклите.
Окото ми хвана една като за нея.Откачих я от закачалките и я метнах към Ариана.

Пет минути по-късно излезе облечена в нея.

-Перфектно.Взимаме я!-казах весело и тръгнах към касата.Платих нужната сума и двете излязихме от магазина,а след това и от мола.

Прибрахме се в имението и заварихме Елена и Грег прегърнати на дивана.Едната ѝ ръка висеше,опирайки се в земята,а другата леко стърчеше във въздуха.

Не им обърнахме особено внимание,защото знаехме че се преуморяват твърде много заради издирването на боса.С Грег провериха абсолютно взички имоти извън Лондон.

Ариана извади едно одеало от моята стая и слезе да ги завие.
Върна се при мен и започнахме да се оправяме.Ако зависеше от мен,нямаше да стъпя на онова място.Просто когато се напия или напуша ме напира шелание за секс и след всяко парти съм в чуждо легло.Не че съм курва или нещо подобно,а и добре,че трудно се напивам.
Ариана облече черно-бялата рокля от днес и си обу високи черни обувки.Остави косатя си пусната без да я третира.

Остави косатя си пусната без да я третира

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
strong | camila cabello and harry stylesWhere stories live. Discover now