63.Ад!

822 78 10
                                    

🚫Ако не сте фенове на хорър филмите, просто не четете описанията.Нито пък гледайте снимките.Сериозна съм!🛇☡

Минаха може би часове, а аз просто стоях неподвижна.Умът ми не го побираше.През цялото време бях забила поглед в стената.По дяволите стената.Тази стена ли трябваше първо да пипам.Господи та по нея имаше човешка кожа.И по дяволите беше изрязана и беше обърната от към месото прикрепена към стената.Колкото и да исках не можех да извърна погледът си от там.Още когато лампата светна това беше първото нещо което забелязах.

-Мамка му шибана!-изкрещях и прокарах ръка през косата си.
-Къде съм?

Яростно започнах да трия кръвта от ръцете си в дрехите си.Дъхът ми секна за пореден път щом чух шепот в ада момиче, в ада си.

Обърнах се по посоката на гласът.
Гледката ме разтресе от ужас.Не,не беше страх, по скоро..Окей, беше страх.

Помещението беше изподрано..с кръв.Имаше стотици рисунки и надписи.Навсякъде имаше захвърлени окървавени резачки.Имаше пейка,под нея нещо като малка яма и по целият под имаше балатом.Всичко беше потънало в кръв,да не споменавам ямата пълна с кръв.Погледът ми падна до някакъв контейнер от лявата ми страна.Нямаше да съм аз ако не погледна, затова се надвесих.Преглътнах тежко щом разбрах че това също беше кръв.

Долових отново шепот не искаш да го правиш.

Огледах отново помещението, но нямаше никой по дяволите.Какво са ми дали тези?

Поклатих глава и бръкнах в контейнерът.Потреперих от поглнуса щом ръката ми се сля с гъстата кръв.Напипах нещо.Не..боже това коса ли е?

Издърпах нещото на повърхността и щом видях, че държа нечия глава
изпищях и я пуснах обратно.Поех си дълбоко въздух, тръскайки ръката си.

Същият шепот казах ти.

Същият шепот казах ти

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
strong | camila cabello and harry stylesWhere stories live. Discover now