Dorothea Puente (California)

75 2 0
                                    

Dorothea Puente (geboren als Dorothea Helen Gray, 1929-2011) was een van de vele mensen die een traumatische kindertijd hebben gehad

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dorothea Puente (geboren als Dorothea Helen Gray, 1929-2011) was een van de vele mensen die een traumatische kindertijd hebben gehad. Haar ouders, die beide verslaafd waren aan alcohol, mishandelden haar waardoor ze zelf moest zien te overleven door achter eten te zoeken en het zo lang mogelijk volhouden wanneer ze in elkaar wordt geslagen. Ze stierven allebei toen Dorothea amper 10 jaar oud was. 

Later in haar leven werd ze minstens 3 keer gearresteerd, elke keer voor een andere reden. Haar liefdesleven was ook niet de beste. (Daar gaan we niet over beginnen tho) Vanaf 1981 huurde ze een pension in Sacramento, daar vonden later verschillende moorden plaats. Deze seriemoordenaar beëindigde het leven van haar slachtoffers door het gebruik van drugs, waardoor ze daarna de politie kon overtuigen dat ze zelfmoord hebben gepleegd via een drug overdosis. Een voorbeeld van die slachtoffers is Ruth Monroe. (61 jaar oud) 

Dit is iemand die nu wel gevonden werd. Maar Dorothea vermoordde meer mensen die later begraven werden gevonden in haar achtertuin. Er werden 8 lichamen gevonden in haar huis, maar men vreest dat er nog meer onbekende slachtoffers daarin zitten die tot nu toe nog niet zijn gevonden. 

Op 11 december 1993 werd Dorothea gearresteerd en uiteindelijk stierf ze in de gevangenis op 27 maart 2011. 

Short Horror Stories (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu