Jane's Letter (Requested)

222 15 2

Op een warme zomernacht rond 4:33 uur, terwijl Jeff the Killer nog een slachtoffer vermoorde - deze keer een jonge vrouw, en ook haar man achterliet met een enorme schedelbreuk, de enige die zijn aanval overleefde was de 4-maanden oude baby van het stel die de politie huilend heeft ontdekt in haar wieg. Bij het kind vond de politie een brief die op de achterkant van een papieren boodschappentas in een zwarte stift was geschreven. De babysitter die in die tijd in de kast werd opgesloten beweerde dat ze de aanhoudende geur van goedkope parfum van vrouwen rook en glitter vond in de wieg van de baby.

Maar van wie was het?

De politie was in staat om het geschrift op de boodschappentas te ontcijferen en hier is wat er op stond:

Jeff,

als je dit leest, weet dan dat ongeacht  hoeveel onschuldig bloed je schenkt, ik uiteindelijk nog steeds voor je kom. Alle mannen en vrouwen die je zo wreed hebt afgeslacht en van boord hebt gehaald, I beat you to it.
Ik heb ze niet gedood omdat ik ze haat, ik stelde me die slachtoffers voor terwijl ik hun leven nam. Het was het visioen van jou dat me deed vermoorden. Ik heb je nooit leuk gevonden, jij vettige, grijnzende,  onwetende klootzak.

Misschien lijkt het (door mijn zwarte ogen) dat ik geen visie heb op wat er rond me gebeurt, maar ik ben niet dom. Onthoud alleen, de nacht dat je de slaapkamer van een arme meid binnensloopt, gaat je hoofd omver vallen en de trap afgaan met je ingewanden op het gebroken glas van het raam waar ik je in sloeg.
Vanavond, wanneer ik je bereik, zal het kwaad het kwaad bestrijden, de winnaar doodt alles en de enige die niet levend uit de weg gaat, ben jij.
Ik kom voor jou. Welterusten...

Getekend,

Jane the Killer

~•~•~•~•~•~•~•~
Requested by @XspanishWriterX

What's up guys it's GamerDJay en ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie support in het vorige hoofdstuk. Ik ben blij dat sommige van jullie durfden te praten over hun eigen problemen om te laten zien dat ik niet alleen ben en daardoor voelde ik me veel beter dus thank you al so much ♥

Anyways in dit verhaal zien jullie dat het hier niet over Jane gaat maar over een brief dat ze achterliet. Als jullie haar verhaal willen lezen laat me dat zeker weten. Anders ga ik ofwel een andere CP moordenaar zoeken om over te schrijven, of zelf een verhaal verhaal verzinnen.
And with that being said
Peace out~

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!