Het dagboek van Helen

1.9K 73 13

2 uur na middernacht

Ik kan niet slapen vannacht, en schrijven kalmeert me altijd.

Vandaag was het nogal een vreemde dag geweest, het is erg rustig geweest. Niemand wilde tegen me praten. Niemand leek te willen lachen vandaag. Ik voelde me anders dan hen,ik voelde me gelukkig. waarom? Ik ben niet zeker. Ik leek gelukkiger toen ik anderen verdrietig zag. Ik ben geen slecht mens. Ik wil gewoon slapen.

3 uur

Ik kan nog steeds niet slapen. Alles wat ik kan doen is denken aan alle mensen die ik vandaag zag. Alles wat ik kan lijken te doen is denken aan de dingen die ik vandaag deed. Alles wat ik kan lijken te doen is het denken van al het verdriet. Wat betreft de reden waarom: ik ben niet zeker.
Ik ben geen slecht mens. Ik wil gewoon slapen.

4 uur

Ik kan niet slapen. Ik ben zo moe, maar ik ben nog steeds wakker. Ik wou dat iemand hier was, om me veilig te laten voelen. Mijn gedachten dwalen zo ver dat ik niet zeker ben of ik ze ooit zal terug vinden. Ik voel me zo anders. Ik voel dat ik de reden ben van het verdriet en pijn dat mensen hebben. Ik voel me alsof ik iets verkeerd vandaag zou hebben gedaan. Ik voel me alsof ik sommige levens vandaag zou geëindigd hebben. Waarom? ik ben niet zeker.
Ik ben geen slecht mens. Ik wil alleen maar slapen.

5 uur

Ik wil niet meer slapen. Ik keek in de spiegel. Ik wil nooit meer wakker worden. Ik keek in de spiegel. Ik ben bang dat ik mensen heb bang gemaakt vandaag. Ik keek in de spiegel. Ik ben bang dat ik een monster ben geweest vandaag. Ik keek in de spiegel, en niets was anders. Ik keek in de spiegel, en niets was hetzelfde. Ik ben bang van mezelf. Zoals voor waarom, ik ben niet zeker.

Ik ben geen slecht mens. Ik wil alleen sterven.

6 uur

Ik kan niet sterven. Ik voel alsof het enige wat ik kan doen is schrijven. Ik voel alsof alles wat ik kan doen is ademen. Ik voel alsof alles wat ik kan doen, is leven. Ik kan niet sterven. Wat is het nut in het leven? Wat is het nut in slapen? Wat is het nut in wakker worden? Ik kan niet lijken te sterven. Zoals voor waarom, ik ben niet zeker.

Ik ben geen slecht persoon, ik wil gewoon dood.

7 uur

Elk woord dat ik schrijf lijkt me meer leven te geven, en ik kan het alleen nemen. Ik kan me niet voorstellen hoe ik leef, maar de woorden houden me in leven. Ik kan me niet voorstellen hoe gelukkig ik ben, maar de woorden geven me kracht. Ik kan me niet voorstellen hoe je dit nog steeds leest, het is jij die me in leven houdt. Ik kan me niet voorstellen hoe je je voelt, je dood laat mij leven. Je kunt je niet voorstellen hoe ik me voel, ik voel dat ik opnieuw leef. Ik kan me niet voorstellen hoe je je voelt,je wilt gewoon sterven. Zoals voor waarom, ik ben niet zeker.

Ik ben geen slecht mens. Het enige wat ik wil is leven. Het enige wat ik wil is dat je sterft.

Liefste Dagboek,

Bedankt voor het lezen.

Hey allemaal!

Hopelijk vonden jullie deze hoofdstuk leuk. Ik weet het,het is niet echt een horror verhaal maar ik vond het tof om iets anders te doen. Voor de mensen die zich afvragen van wie deze dagboek is,het is van Helen (mijn OC) nadat ze in een demon veranderde.

Tot de volgende hoofdstuk! ^-^

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!