Niet kijken

1.3K 61 12

Op een dag moest een glazenwasser gaan werken, normaal gesproken was dit binnen zijn dorp, maar deze keer niet, de man moest ruim 2 uur rijden voordat hij bij zijn bestemming aankwam, het was langs een stille weg, het huis was net zo stil als de omgeving. De man bekeek het huis goed, er was iets mis mee, en hij kon nu nog terug. Uiteindelijk besloot de glazenwasser om toch maar aan het werk te gaan, hij belde aan en meteen werd er opengedaan.

'Goedemorgen' Sprak de man, vriendelijk. De bewoner, een oudere vrouw keek hem verbaasd aan.

'Ga je gang' Zei ze schoor en ze wees naar de vieze ramen.

'Je mag door alle ramen heen kijken, maar kijk nooit in de kamer van mijn overleden dochter. Niet kijken' Sprak ze, en ze gooide de deur dicht.

Verbaasd keek de man naar de deur, en haalde uiteindelijk zijn schouders op. Misschien vond de vrouw het niet fijn. Hij begon beneden, pakte daarna zijn ladder en klom steeds hoger, hij gluurde door de ramen heen, allemaal donker, totdat er een grote, roze kamer in zijn beeld kwam, de man keek erdoorheen. Nooit gedacht dat dit de kamer van de overleden dochter was. Er zat een meisje in de hoek van de kamer, ze zat in elkaar gedoken, de man fronsde, hij legde een hand op het raam en het meisje keek hem vol haat aan, de man liep weer naar beneden om zijn emmertje sop te halen, hij klom de ladder op, en daar stond het meisje tegen het raam aangedrukt, uit schrik viel de man bijna van het trappetje af, hij klom snel weer naar beneden en reed weg.Die avond kon de man niet slapen, zijn vrouw was nog aan het werken en de kinderen waren stil, stiller dan normaal, na een tijdje ging de man kijken of alles goed ging, toen hij de deur opendeed lagen zijn kinderen dood op de vloer, toen voelde hij een mes tegen zijn hals,

'Niet meer kijken' Zei een zachte stem, het mes sneed in zijn huid en hij voelde het warme bloed over zich heen stromen, toen was het over.

Deze verhaal is gemaakt met de hulp van SniperSharp :)

Deze verhaal is gemaakt met de hulp van SniperSharp :)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!