The Bloody Painter

515 33 6

Dit is Helen, 14 jaar oud. De donkere cirkels onder zijn ogen zagen eruit alsof hij nooit slaapt. Door  zijn zwart halflange haar zie je zijn blauwe ogen amper. Hij is die ene leerling in de klas die geen vrienden heeft en helemaal vanachter in de klas naast het raam zit te tekenen in stilte. (sounds like me cx) Hij is niet de soort van persoon die graag sociaal is.

Er was iemand die vaak gepest werd in zijn klas,Tom. Hij was die ene slachtoffer van pesters. Deze dingen gebeurden vaak op school,en Helen is het al gewoon.
Op een dag zat Helen te tekenen zoals hij iedere dag doet. Totdat er opeens een meisje van zijn klas, Judy, tegen de hele klas begint te zeuren over haar gestolen horloge. Helen trok het hem niet aan, sinds het zijn zaken niet zijn. Dat trok de aandacht van een van zijn klasgenoten, Ben. Toen hij in de rugzak van Helen keek vond hij het horloge van Judy erin. Helen keek verbaasd naar het horloge,
"Ik heb het horloge niet gestolen." zei hij
"Waarom zit het dan in jouw rugzak?! " vroeg Judy

---Time skip---

Na dit situatie werd er veel geroddeld over Helen. Hij werd bovendien de nieuwe slachtoffer van pesters. Tom werd een goede vriend van Helen en was er voor hem wanneer hij gepest werd of zich niet goed voelde. Maar hun vriendschap werd verpest wanneer Tom de beslissing neemt om Helen de waarheid te vertellen over het feit dat hij zelf het horloge in Helen's rugzak stopte zodat pesters hem met rust laten. Uiteindelijk werd Tom dood gevonden aan het schoolpoort. Sommigen zeggen dat Helen hem vermoord heeft, wat eigenlijk niet waar is want Tom viel per ongeluk van de 3de verdieping. Maar Helen was er wel bij, hij zag Tom toen hij gevallen is. Het was best kwetsend, maar Tom heeft zijn straf verdiend, dacht Helen.

En het is tijd dat de rest ook gestraft wordt.

De nacht voor Halloween zei Judy tegen de hele klas dat ze een feestje gaat organiseren. Helen was zoals altijd niet uitgenodigd. Iedereen was enthousiast over het feestje een bleef erover chatten, maar op dezelfde nacht werd iedereen van de klas vermoord... In de kamers van de slachtoffers stond een zin geschilderd met hun eigen bloed:

"Don't be excited about tomorrow :) because there will be no tomorrow."

~•~•~•~•~•~•~•~
Dit was damn moeilijk om te schrijven xD maar Bloody Painter is mijn favoriete CreepyPasta dus I don't care ik wilde het toch in m'n boek zetten en sorry als er schrijffouten zijn

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!