They Exist...

240 19 0

In de laatste dagen begon ik veel dingen te zien die er niet eens zijn.
Of da's wat ik tenminste dacht,
Voordat het gebeurde...

Ik wandelde dieper in het bos, weg van elke persoon die ik tegenkwam om uiteindelijk eventjes alleen te zijn. De muziek van mijn kristalblauwe koptelefoon was redelijk luid, toch hoorde ik af en toe geritsel rond me. Ik stopte bij een boom waar een cirkel in gesneden was met in het midden van die cirkel een X. Ik legde mijn rugzak en skateboard neer en zat naast die boom.
Een paar minuten later werd de stilte waar ik van genoot verpest door voetstappen die luider werden. Ik zuchtte en pakte mijn rugzak en skateboard, klaar om naar huis te gaan. Dat was voordat ik iemand in de verte zag staan tussen de bomen. Het eerste wat mijn aandacht trok was zijn masker. Het was wit met zwarte ogen en een zwarte mond.

Hij staarde naar me en opeens kreeg ik het gevoel dat alles donkerder werd. Ik probeerde hem toch niet te tonen dat ik bang ben.
"Halloween is al gedaan, vriend! Flikker op!"
Geen antwoord.
Hij stapte dichter bij me. Ik had het gevoel dat het gewoon mijn gedachten zijn die me random dingen laten zien.
Creepypasta's bestaan niét. Daar ben ik zeker van.
Toen ik verdwaald was in mijn gedachten werd ik plots tegen een boom geduwd met een mes gedrukt tegen mijn keel. Ik probeerde Masky met mijn skateboard te slaan maar hij nam het van me af en gooide het weg. Het laatste wat ik hoorde was zijn gefluister:
"Misschien bestaan we niet, maar we maken jouw nachtmerries echt."

En hier zit ik nu; in een witte, lege kamer met mijn armen vastgebonden. Niemand geloofde wat ik die dag heb meegemaakt. Ookal heb ik bewijs dat het echt gebeurde; Masky sneed de logo van Slenderman op mijn rug.
En ookal zei hij dat Creepypastas niet bestaan, ik zie ze overal rond me.
Ze bestaan.

Ze Komen voor me.

Ik zie het al voor me gebeuren.

Ze bestaan...

✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖

Dit heb ik zelfbedacht! Daarom zitten er scheldwoorden in lol
~Happy Friday the 13th~~

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!