The Amityville House (Requested)

463 28 12

  George Lutz, Kathleen Lutz, hun twee zoons Christopher (7 jaar), Daniel (9 jaar) en hun dochter Melissa 'Missy' (5 jaar) zochten slaapkamers uit, richtten het huis in en iedereen kreeg zijn plek. Melissa sliep op de eerste verdieping, de twee broers op de tweede verdieping en een lege kamer zou de speelkamer worden. Alles was ingericht en de familie was er klaar voor om in dit huis verder te gaan.

In het begin ervoeren George en Kathleen niets bijzonder in het huis. Ze moesten wennen en dat was logisch. Enkele nachten later werd George Lutz elke ochtend om 3:15 uur wakker en ging naar het boothuis om daar te kijken. Later kwam hij erachter dat dit het tijdstip was waarop DeFeo zijn familie had vermoord. Kathleen had nachtmerries over de moorden en zag ze levendig voor zich en de kamers waarin ze plaats vonden, er waren koude plekken en vreemde geuren waarneembaar door verschillende vertrekken in het huis en de hond durfde niet in de buurt te komen van een verborgen ruimte, die George ontdekte. Kathleen werd telkens omhelsd door een bovennatuurlijke kracht die haar lief had. Klapperende deuren en de verandering door George, die steeds meer de gewoontes van DeFeo overnam. Voetsporen in de sneeuw rondom het huis waren zichtbaar en de sloten, deuren en ramen werden telkens vernield. Dit zijn enkele dingen die in achtentwintig dagen tijd gebeurden. Op een gegeven moment kwam de familie erachter dat er toch echt iets mis was. Dat ze in de greep werden gehouden door een bovennatuurlijke kracht. Ondanks zegeningen besloten ze het huis onverhoopt te verlaten.

Ze verbleven bij Kathleens moeder, die even verderop woonde, maar het mocht niet baten. De bovennatuurlijke kracht volgde hun daar. Ze besloten uiteindelijk alles achter hun te laten. Ze verlieten de wijk en verhuisden. Toen de verhuizers de volgende dag kwamen om hun spullen te verhuizen verklaarden zij geen enkele bovennatuurlijke activiteit te hebben waargenomen, maar dat gebeurde in het begin ook niet bij de familie Lutz.

Uiteindelijk werd het verhaal verfilmd en in 1979 en werd een exacte kopie van het originele huis nagebouwd.


Requested by @SpacePrinxePhoenix Hope you like it 

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!