Survive On Your Own (Halloween Special)

215 16 19

Ik stond aan de bushalte te wachten op de bus om naar school te gaan. De halte waarin ik stond was voor een ingang van een boerderij. En tot mijn verrassing was de ingang open en de deur van een of andere kamer ook. De wind waaide rond me terwijl het begon te regenen, opeens vloog mijn abonoment uit mijn hand. Ik volgde het en het vloog in de boerderij, recht in de open kamer. Natuurlijk, op dat moment, dacht ik aan niets anders dan het te vinden. Dus ik rende erachter. Mijn gedachten veranderden toen ik in die kamer ging...

Ik zag overal bloed op de muren, organen, lichaamsdelen die sowieso van echte mensen zijn. Er waren een paar dode lichamen op de grond.
"Wat de fuck man..." fluisterde ik. Ik vond mijn bus abonoment na een minuutje zoeken, en dan pas pakte ik mijn gsm om de politie te bellen.

"Dit is 112. hoe kan ik u helpen?"

"Ik...ik vond net een kamer met dode mensen die al weken vermist zijn." sprak ik.
Ik trilde van angst toen ik besefte dat de deur achter me op slot ging.

"Hij heeft me opgesloten!"

"Blijf rustig, meneer. Een groep agenten worden naar je locatie gestuurd. Hang niet op tot ze bij jou arriveren. "
Opeens hoorde ik een klik van een zakmes achter me. Ik draaide me om en zag een man met een masker op. Zijn kleren waren bedekt met bloed samen met zijn masker.

 Ik keek met angst naar zijn mes terwijl hij het omhoog hefde en het dan in m'n borst stak

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik keek met angst naar zijn mes terwijl hij het omhoog hefde en het dan in m'n borst stak. Ik viel op de grond. En dat was het moment dat ik de stemmen hoorde van politie agenten.

~•~•~•~•~•~•~•~
Dit is ook zelf bedacht. Geïnspireerd op de bushalte waar ik moet staan om op school te geraken because why not? XD
P.s nu komen er meer updates door Halloween dus enjoy!
Happy Halloween~

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!