Merry F*cking Christmas

202 24 4

Het is bijna nieuwjaar.

Vandaag is de herdenkingsdag van de dood van mijn nicht. Niemand weet dat ze dood is behalve ik, en haar moeder die gestorven is kort na haar dochter. Ik weet niet aan wie ik dit kan vertellen, maar ik moet het vertellen. Niemand gaat me geloven. Ik kan ze niet de schuld geven though. Ik kan zelf moeilijk geloven wat er gebeurde...

F L A S H B A C K

Bethany was bijna 10 jaar oud, ze verjaarde kort na nieuwjaar dus het was bijna haar verjaardag. Ze geloofde nog steeds in Sinterklaas en elven en al die shit. Ik vond dat ze te oud was voor die dingen, toch wou ik haar niet teleurstellen. Ze vertelde me vaak over een elf die zich verstopt in haar huis.

Ik dacht dat ze een of andere speelgoed had maar toen ik haar ouders vroeg of ze een elf pop ofzo hebben maar ze zeiden van niet

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik dacht dat ze een of andere speelgoed had maar toen ik haar ouders vroeg of ze een elf pop ofzo hebben maar ze zeiden van niet.

Stilletjes aan begonnen de verhalen van Bethany meer raar te worden. Ze vertelde me dat ze op een nacht wakker werd en ze zag die elf op haar nachtkastje zitten terwijl hij naar haar keek. Als ze uit haar bed probeerde te stappen werd hij boos en sloeg hij haar. Dat geloofde ik niet gemakkelijk, maar toen ik haar armen en benen zag die vol waren met open wonden en blauwe plekken, besefte ik pas dat ze in gevaar is. En nadat ze dit aan me vertelde sliep ik die nacht bij haar.
Op die nacht maakte Bethany mij wakker rond 3 uur. Ze vroeg of ik een glas water voor haar kan halen. Ik vroeg aan haar of ze mee wil gaan maar ze weigerde en zei dat ze liever hier wacht, ik liet haar toch meegaan.
Daarvan kreeg ik zoveel spijt. Als ik haar in haar kamer liet zou ze misschien niet dood zijn nu... Het is allemaal mijn schuld.

Toen we terug kwamen zag ik direct die ene elf waarover ze praatte. In plaats van weg te lopen bleef ik staan en probeerde ik een foto van hem te trekken. Bethany duwde me buiten haar kamer en toen ze ook buiten wou lopen ging de deur opeens dicht. Ik hoorde haar geschreeuw van binnen haar kamer, dus liep ik zo snel als ik kon naar de keuken om iets te vinden om de deur open te krijgen en ik belde de politie tegelijkertijd. Ik nam een hamer en hoopte dat ik daarmee een gat kon maken in de deur ofzo. Maar toen ik er aankwam, was het helemaal stil, en de deur was open. Bethany lag in het midden van haar kamer, haar lichaam was verticaal in twee gesneden. En die elf had haar hart in zijn hand. Ik schreeuwde zo luid als ik kon, en dat was toen haar moeder wakker werd. Ze zei niets toen ze haar dochter dood zag met haar eigen ogen, het leek alsof ze wist dat dit ging gebeuren. Toen de politie er aan kwam was alles verdwenen. De Elf, al het bloed, Bethany...
Alles.
Toen iedereen wegging bleef ik in haar kamer en bleef ik huilen tot ik op een gegeven moment in slaap viel.

De politie dacht sindsdien dat ze vermist was en ze zochten haar.

Het is al een jaar geleden sinds Bethany's dood. Haar moeder stierf ook, en nu ben ik de enige die de waarheid over haar dood weet.

Het is bijna nieuwjaar...

~•~•~•~•~•~•~•~•~
Have an Undead New Year~ 🤘

By the way, mijn boeken werden allemaal gekopieerd...

Op TruyenFun. Als ik een bitch vind dat met dit te maken heeft maak ik er TruyenHELL van!

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!