Laughing Jack (Part 1)

597 34 7
                                    

Ik was m'n hond eten aan het geven terwijl mijn zoon, James in de tuin aan het spelen is. Ik ben al een paar jaar een alleenstaande moeder. Opeens hoorde ik James tegen iemand praten. Ik ging naar de tuin maar zag daar niemand anders dan James, maar ik zweer dat ik een andere stem hoorde praten dan die van mijn zoon... Ik riep James naar binnen om te ontbijten en ging bij hem zitten.
"Met wie was je aan het praten?" vroeg ik. James bleef effe stil, toen antwoordde hij glimlachend :
"Met mijn nieuwe vriend."
"En hoe heet hij?"
"Zijn naam is Laughing Jack. Hij is een clown met zwarte en witte kleren"
Het is blijkbaar zijn verbeelding. Sinds hij nog jong is en geen vrienden heeft is het normaal dat hij een vriend heeft van zijn eigen fantasie.

De volgende dag was James weer aan het spelen in de tuin. Toen ik hem riep om te ontbijten kwam hij met een zak snoep bij mij.
"Wie heeft je die snoep gegeven, James? "
"Het was Laughing Jack" antwoorde James glimlachend.
"Lieg niet tegen mij, wie heeft je die snoepjes gegeven?"
"Maar ik lieg niet..." James begon te huilen. Ik liet hem de snoepjes die hij had weggooien, wie weet wat die Laughing Jack van plan is. Ergens om middernacht werd ik wakker door iemand die 'pop goes the weasel' zong, het kwam uit James' kamer.
Toen ik zijn kamer binnenkwam lag James in zijn bed, zijn speelgoed lag overal in zijn kamer. Ik zuchtte en keek geïrriteerd naar James.
"Je moest al lang aan het slapen zijn."

"Het was Laughing Jack die al het speelgoed in mijn kamer gooide!"

Ik ruimde het speelgoed op zonder iets meer te zeggen en ging terug slapen. Niet zoveel nadat ik ging slapen werd ik weer wakker door een luid geklop in de keuken. Ik liep naar de keuken en daar zag ik mijn hond opgehangen aan het plafond...zijn buik was opengesneden en er zaten snoepjes in, net dezelfde snoepjes die James kreeg...

~•~•~•~•~•~•~•~
Wordt vervolgd...

Short Horror Stories (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu