I Feel Fantastic

1.1K 58 17
                                    

Tara (voelt zich fantaaaaastiiiiiiiiiiisch!!.....sorry) werd beroemd door een filmpje die haar maker van haar op YouTube postte. De robot zong "I feel fantastic,hey hey hey..." maar aan haar gezicht kon je dat niet zien,ze glimlachte namelijk niet en ze zegt "hey hey hey" met een lagere stem. Op het einde van het filmpje wordt er een bepaalde plaats van een tuin in en uit gezoomd. Achter elke detail in het filmpje zat er iets bizars,toen een groep mensen probeerden te achterhalen wat de maker wilde bereiken met dit filmpje of wat zijn boodschap was kwamen ze tot dit resultaat:

De maker van deze robot is een seriemoordenaar. De kleren die de robot aan had zijn de kleren van sommige van zijn slachtoffers,de plaats die werd gefilmd en een paar keer in gezoomd is een graf van een van zijn slachtoffers die hij in zijn tuin begraven heeft. Tara,de robot,zei "I feel fantastic" omdat de moordenaar het geschreeuw van zijn slachtoffers haatte. In plaats van hun geschreeuw wilde hij hun horen zeggen "I feel fantastic". Ergens in het midden van het filmpje zingt Tara "Please leave,please leave,please leave. Run,run,run..." Hier waarschuwt de robot voor de seriemoordenaar,die overal rondloopt om meer mensen te vermoorden.

(In het filmpje daarboven kun je de robot die de moordenaar gemaakt heeft zien. Het filmpje is niet nep,maar de uitleg kan iets anders zijn. Dit is gewoon wat de meeste mensen geloven wat het is.)


Short Horror Stories (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu