Lucy

1K 60 3

Iedereen weet wel dat niet iedereen gepest wordt of een slecht leven heeft,zo was Lucy. Lucy leefde gelukkig,zonder te beseffen dat demonen haar achtervolgen om haar te vermoorden. Op de dag waarop Lucy ging trouwen,werd ze wakker om middernacht door een geschreeuw dat uit de woonkamer kwam. Toen ze dicht bij de deur van de woonkamer stapte,stopte het geschreeuw en werd er gegiechel gehoord. Lucy opende de deur en zag dat er niets was in de woonkamer. Lucy ging terug slapen zonder na te denken van waar dat het geluid kwam. 3 maanden later werd er overal foto's van Lucy opgehangen met de telefoonnummer van haar man; ze was vermist. Lucy werd toevallig gevonden diep in de zee,ze had haar trouwjurk aan voor haar dood. Nadat ze begraven werd werden er altijd brieven gevonden in haar slaapkamer waar er op staat "Dit is alleen het begin."

Sindsdien hoorde de familie van Lucy elke nacht iemand huilen vanuit haar kamer. En als iemand haar kamer durft binnengaan werd het stil en werd er gefluister gehoord. Vaak fluisterde Lucy:"Help Me..." of "Don't let me drown..."

~~~~~~~~

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

~~~~~~~~

Sorry dat het lang duurde voor deze update!Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!