KageKao

43 5 0

KageKao is een CreepyPasta die het verhaal van de dood van een man rond de 30 jaar genaamd Mark vertelt. Toen Mark op een nacht een mysterieus wezen tegenkomt denkt hij in het begin dat het maar een droom is, omdat hetgeen wat hij zag allesbehalve normaal/menselijk was. Op het eerste gezicht lijkt het wel op een normale persoon, maar zodra het beweegt of zelfs praat besef je direct dat dat niet zo is. Het heeft zwarte kledij aan dat zijn lange klauwen verbergen, zijn gezicht is bedekt met een zwart-witte masker en zijn stem is een combinatie van hoge en lage tonen waardoor het bijna robotachtig klinkt. Er werd beweerd dat dit mysterieuze wezen Japans en Engels door elkaar sprak waardoor het soms niet verstaanbaar was.

Nadat Mark hem voor het eerste keer ontmoette begon hij zijn gelach rond hem te horen op random momenten, pas dan begon hij te beseffen dat er een grote kans is dat wat hij in het begin zag echt is

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Nadat Mark hem voor het eerste keer ontmoette begon hij zijn gelach rond hem te horen op random momenten, pas dan begon hij te beseffen dat er een grote kans is dat wat hij in het begin zag echt is. Maar wat hij ook in gedachten had was dat hij misschien zelf gek begint te worden door het feit dat hij niet met zijn vriendin gesproken heeft. Het koppel had namelijk ruzie sinds voordat Mark het zwart gekleedde wezen ontmoette, en hij was nog altijd van plan om het goed te maken. Toen hij effe aan z'n vriendin dacht dacht hij ook aan het feit dat hij nog een fles wijn gekocht had als kadeautje voor wanneer hij bij haar langs gaat. Op dat moment ging hij naar de keuken en opende hij de koelkast, maar er was niets van het wijn te zien. Hij hoorde weer gelach vanuit de woonkamer maar trok er zich weinig van aan en liep naar het huis van zijn vriendin.

Zodra hij daar was klopte en belde hij een paar keer, maar er was geen antwoord dus ging hij direct naar binnen. Het eerste wat hem opviel toen hij binnen de woonkamer ging was een fles wijn, waarbij een kaartje was met zijn eigen geschrift erop. Dat was best raar; hij heeft het niet gestuurd ofzo. Hij negeerde dit effe en keek verder in de woonkamer in de hoop dat hij zijn vriendin zou vinden. Het duurde niet lang totdat hij haar vond. Ze lag dood naast de tafel waar zijn fles wijn op stond, naast haar lag er gebroken glas. Voordat Mark iets kon doen hoorde hij weer iemand lachen achter hem, dezelfde lach die hij al vaak gehoord heeft.

Toen hij zich omdraaide zag hij niets, toch wist hij dat het wezen nu in zijn appartement zou zijn dus hij liep daar naartoe. Uiteindelijk werd Mark doodgevonden in zijn eigen appartement.

 Uiteindelijk werd Mark doodgevonden in zijn eigen appartement

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

~•~•~•~•~•~•~•~•~

Dit is een zelfgemaakte samenvatting van het CreepyPasta KageKao. Als je het hele ding wil lezen kan je dat via deze link doen: https://creepypasta.fandom.com/wiki/KageKao
En als je net als mij lui asf bent kan je het ook via deze link beluisteren 😂👌
https://m.youtube.com/watch?v=w4wUyFwTA5g&t=1s

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!