My CP Experiences #4

189 20 8

Dus de laatste tijd zat ik nog meer CP ervaringen te lezen van mensen op Wp en die deden me denken aan iets dat ik lang geleden meemaakte. Plus, tijdens het examenperiode heb ik een paar "enge" dingen meegemaakt.
En once again voordat ik begin wil ik iedereen verwittigen dat alles wat in dit hoofdstuk staat echt is. Ik bedoel, het zou dom zijn om te liegen over zulke shit.

2 of 3 jaar geleden, dus toen ik 14 of 15 jaar was, vond ik in een kleine kamer in een appartement waar we net verhuisd in waren een DVD van de film Evil Dead. Ik dacht eerst van leuk een gratis horrorfilm! Maar toen ik die afspeelde kwam er direct een scène in zwart wit waarin een meisje op de grond lag te schreeuwen terwijl er in het achtergrond een priester random latijnse woorden zat te zeggen. Daarna werd het scherm zwart. Like bruh, ik wou die film zo graag bekijken...

Nog iets dat ik tijdens het examenperiode meemaakte was...ik had een droom waarin alles zwart was en ik hoorde het geklop van mijn hart op een of andere manier. In mijn droom (nog steeds) begon ik gefluister te horen dat klonk als "Go to sleep. "
En daarna hoorde ik weer iemand iets fluisteren als "you need to wake up" of "time to wake up." ik weet het niet meer 😂 toen werd ik wakker en het was exact 4 uur s nachts. Ik zat daar echt naar mijn horloge te kijken van bitch ik heb examens, nu is het niet tijd voor spelletjes.

En die ene gast met zijn kap op die ik 2 of 3 keer bij mijn huis zag, (ik had al over hem gepraat in vorige hoofdstukken) nu zie ik hem vaak weglopen en ik heb hem 1 keer gevolgd maar ik stond uiteindelijk aan een dead end. (idk hoe je dat in het Nederlands zegt dus zeg ik het in het Engels 😎) en die bitch was nergens te zien.

Ik krijg de laatste dagen ook vaak nachtmerries over dode dieren...ik begin er echt geïrriteerd van te worden.

Voor de rest heb ik (nog) niets meegemaakt dat een "big deal" is. Er komen nog een paar horrorverhalen waar ik momenteel aan bezig ben dus ik ga het hier niet bij houden sinds dit niet echt een horrorverhaal is.

MAAR...

Het kan zijn (afhankelijk van mijn cijfers) dat ik niet veel ga updaten tijdens de kerstvakantie. Laten we hopen dat ik goede punten heb ✌ik ga jullie wel laten weten of ik geslaagd ben of niet zodra ik mijn rapport krijg.

And with that being said

Peace out ✌

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!