Witnessing A Massacre (Eigen Ervaring)

116 12 7

Het verhaal dat je hier gaat lezen heb ik zelf meegemaakt tijdens de zomervakantie. Ik vond het zelf focking eng maar idk of het eigenlijk eng is om te lezen haha. Ik heb toch beslist om erover te schrijven dus ja, enjoy.
~•~•~•~•~•~•~•~

16 augustus, 2018/ 03.00 uur

Ik liep door willekeurige straten zo snel als ik kon. Het voelde alsof ik uren aan het lopen was, toch voelde ik geen pijn aan mijn benen of vermoeidheid. Ik bleef lopen, waar ik naartoe loop of waarom wist ik zelf niet. Ik wist niet eens waar ik ben.
"In Filipijnen" zei de stem in mijn hoofd. Maar kan ik die wel vertrouwen? Waarom ben ik hier zelfs?
Toen ik eindelijk stopte met lopen zag ik opeens tientallen mannen op hun buik liggen in 3 of 4 rijen met hun handen vastgebonden achter hun rug. Voor hun stonden een aantal mensen met hun geweren gericht naar hen. Voordat ze wilden schieten liep een oude vrouw samen met twee kinderen naar een van de mannen die op de grond lagen en omhelsde hem met de twee kinderen rond haar. Op dat moment werd ze samen met haar kinderen doodgeschoten, en daarna de rest van de mannen die daar lagen.

Ik bleef op mijn plaats staan. Op dat moment was ik niet bang, in tegenstelling tot de rest van de mensen die getuige waren van wat er net gebeurde was ik meer boos en gekwetst dan bang.

03.50 uur

Ik schoot wakker met het gevoel dat wat ik allemaal zag geen droom was -Ookal was het zo kon ik het in het begin niet geloven om een of andere reden-
Ik keek naar het uur voordat ik uit mijn bed ging en naar de badkamer stapte. Nadat ik mijn gezicht waste keek ik even naar de spiegel. Mijn gezicht was helemaal rood en door naar mijn ogen te kijken lijkt het alsof ik de hele nacht zat te huilen. Ik ging terug m'n bed in, pakte mijn gsm en zocht op het internet of hetgeen dat ik in mijn droom zag echt gebeurde. Het duurde niet lang tot ik zag dat alles wat ik gedroomd heb eigenlijk echt gebeurde. Op 16 augustus 2012, in Filipijnen, rond drie uur, werd er een familie met twee kinderen vermoord. En ik zag het allemaal in een droom gebeuren op exact dezelfde dag en tijdstip dat het gebeurde.

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!