Legende's En De Waarheid

963 51 11

De Legende:
Een jong stel overnacht in een hotel, maar ze kunnen de slaap maar moeilijk vatten. De kamer stinkt zo. Ze klagen bij het personeel die de kamer inspecteert. De stank blijkt van onder het bed te komen. Als de box spring uit elkaar wordt gehaald, ontdekt men het rottende lijk van een jonge vrouw.

De Waarheid:
In Amerika komt dit vaker voor dan je zou denken. In 1999 bijvoorbeeld vond men in Atlantic City de resten van de 64-jarige Saul Hernandez terug toen een Duits stelletje onraad rook.


De Legende:

Een dierbare overledene stuurt SMSjes uit het hiernamaals.

De Waarheid:
Toen Jack Froese uit Pennsylvenia in 2011 plotseling overleed op 32-jarige leeftijd, waren zijn vrienden en familie uiteraard kapot van verdriet. Een aantal maanden later ontving zijn beste vriend Tim een e-mail vanaf het account van Jack met het bericht "I'm watching. I'm at your house. Clean your fucking attic!" Kort voor diens dood was Jack was de enige met wie Tim gesproken had over het opruimen van de zolder.  (clean your attic or I'll fockin whoop yo ass!! xD)

  (clean your attic or I'll fockin whoop yo ass!! xD)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.De Legende:

De buurman loopt 's nachts vaak rond met zware zakken. Het schijnt dat hij een vampier is, op zoek naar vers bloed...

De Waarheid:

Toen de politie in 2011 een kijkje nam in het huis van de Rus Anatoly Moskvin, ontdekten ze zijn bijzondere hobby. Moskvin groef 's nachts overleden meisjes op om hem gezelschap te houden. Hij prepareerde de lichamen en kleedde ze netjes aan, dat dan weer wel. Ook gaf hij al zijn vriendinnen namen en organiseerde hij verjaardagsfeestjes voor hen. (Die gast heeft geen leven lol)

~~~~~~~~~

Het is eindelijk vakantie fock yeah!

Ah en jullie hebben waarschijnlijk al gezien dat bij een paar verhalen "(requested)" staat. Dit betekent dat iemand gevraagd heeft om dit verhaal. Jij kan dat ook doen! Als je een verhaal in gedachten hebt en je zou het graag lezen zeg het dan bij de reacties <3

P.S Sorry voor mijn grappige reacties ik kon het gewoon niet inhouden xD

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!