Alexandria,een Anonieme Moordenaar.

1.1K 62 25

Op 13 november,om 10.10 uur,werd Alexandria geboren. Niemand wist daar iets van,de ouders van Alexandria hielden haar geboorte een geheim tussen hun twee. Als voor waarom,dat was ook anoniem. 3 jaar later,stierf de vader van Alexandria door kanker. Haar moeder pleegde zelfmoord 3 weken later. Alexandria droeg altijd een witte masker met zwarte ogen en een zwarte mond als ze naar buiten ging. Ookal is ze niet gevaarlijk,ze is het gewoon om het masker te dragen.(zo ziet haar masker eruit.)

Op haar zeven jaar, werd Alexandria geadopteerd

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Op haar zeven jaar, werd Alexandria geadopteerd. De koppel die haar adopteerden gingen ver van iedereen wonen,diep in het bos. Daardoor kon Alexandria nooit vrienden maken of nooit tegen iemand praten. Haar nieuwe ouders mishandelden haar. Ze lieten haar de hele tijd werken, sloegen haar zonder reden enz.

Een paar maanden na de 16de verjaardag van Alexandria,op een nacht, wachtte Alexandria totdat haar ouders sliepen. Ze deed haar masker aan,pakte het geweer dat haar ouders haar altijd mee bang maakten en schoot haar ouders allebei dood. Omdat Alexandria onbekend is sinds haar geboorte kon de politie haar nooit vinden. Bij elke slachtoffer die ze vermoordde liet ze een brief achter waar er op stond "Zij mishandelden me" of "waar was je?". Alexandria vermoordde mensen niet alleen in Amerika,ze kon overal zijn. Daarom was het ook moeilijk om haar lichaam te vinden toen ze stierf.

Maar haar dood is niet het einde. Want als je alleen bent,waar je ook bent,dan komt haar geest voor je. Om je leven tot einde te brengen.


Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!