Your Time Is Up (Clockwork)

416 25 11

Natalie Owlet (Clockwork) Werd jaren mishandeld door haar vader. Hij sloeg haar, liet haar de hele tijd werken...haar moeder kon er bijna niets aan doen. Ze strafte Natalie wel als het nodig was, maar wanneer haar man boos wordt kon ze hem niet tegenhouden om Natalie te slaan.

Natalie is nu 17 jaar oud. Tekenen is haar talent geworden, en haar passie. Ze tekende vaak mensen die neergestoken worden of iets met bloed. Dat is wat ze mooi vond. Mensen zeggen vaak dat het te duister is voor haar om zulke dingen te tekenen, maar voor was het bijna normaal, ze zag er niets mis in.

Op een dag maakte haar vriendje -Chris- het uit met haar.
"Jouw tekeningen maken mij bang, en je praat nooit over iets met me. Het lijkt alsof ik gewoon een vreemdeling ben voor je.
Onze tijd is om, Natalie." zei hij. Op die dag, na middernacht zat Natalie in de badkamer naar haar reflectie in de spiegel te staren met een naald en een draad in haar hand.

"Mijn tijd is om..." fluisterde ze.

~een paar minuten later~

Natalie gooide de naald op de grond en keek in de spiegel naar wat ze deed...

Natalie gooide de naald op de grond en keek in de spiegel naar wat ze deed

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ze glimlachte. Toen zag ze iemand achter haar op de spiegel; haar moeder.

Ze stuurde een dag later haar dochter naar een psychologe, maar dat hielp niet. Dus moest Natalie naar een mentale ziekenhuis (?)
Toen ze daar wakker werd panikeerde ze, ze wist niet waar ze was. Op dat moment kwam er een dokter binnen.

"Jij bent Natalie Owlet, toch?" vroeg hij zo kalm mogelijk.

"Ja...waar...waar ben ik?" fluisterde Natalie, het voelde alsof ze bijna ging huilen door de manier waarop ze praatte,of bijna fluisterde.

"Je zit in het ziekenhuis. Je hoeft niet bang te zijn, Natalie. Je ouders hebben een contract getekend dat je hier voor een paar weken gaat blijven totdat je genezen wordt. Rust maar."

Een paar minuten later viel Natalie in slaap.

Toen ze wakker werd zag ze een andere dokter dan de vorige bij haar staan. Ze zag hem zelfs amper, ze hoorde hem amper praten, al wat ze kon horen was gemompel.

"Wat...gebeurt er?" vroeg ze. Zelfs haar eigen stem kon ze amper horen. Opeens hoorde ze iets dat ze wel kon begrijpen...

"Normaal gezien moet je nu niet wakker zijn. Er is blijkbaar iets fout gelopen."

Nadat ze deze woorden hoorde voelde Natalie haar lichaam niet meer. Het leek alsof iemand anders de controle had over haar lichaam.

"Jouw tijd is op, dokter. " fluisterde ze. Ze vermoordde hem.

Een paar minuten later liepen 3 politieagenten binnen. Natalie giechelde

"Hallo vrienden..."

Ze stak hun één voor één neer en schreef met hun bloed op de witte muur van de kamer:

"YOUR TIME IS UP"

Op dezelfde nacht vermoordde Natalie haar ouders, en dat was het laatste keer dat ze gezien werd...

~•~•~•~•~•~•~•~

Dus ik las dit verhaal voor mijn zusje en haar reactie was: "Jade, Natalie is 17...jij wordt 17 jaar binnen 9 dagen. En jullie zijn allebei goede tekenaars die creepy shit tekenen...ik ben bang..."
Bruh ik kon niet stoppen met lachen

Btw sorry als er schrijffouten zijn kheb het verhaal niet kunnen herlezen

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!