Pocatello High School (Idaho)

125 89 3

Sinds het bijna school is -en sommigen gaan er zelfs morgen naar, R.I.P- heb ik beslist om effe niet over mijn obsessie met The Deep Web te schrijven xD dus hier is een horrorverhaal over een school in Idaho - Amerika.


Pocatello of "Poky" High School in Pocatello, Idaho staat bekend als een van de meest vervloekte scholen in heel Amerika. Nadat het school leeg werd voor de Kerstvakantie op 9 september 2014 kwamen er op de bewakingscamera's abnormale dingen te zien in de gangen van de school. Een van de camera's toonde een gang van de school waarin de lichten telkens aan en uit gingen, plots verscheen er een geestelijk figuur die vanuit een klaslokaal liep naar een andere kamer en toen gingen de lichten weer uit.

Studenten beweerden ook dat ze mysterieuze schaduwen rond het school zagen en stemmen hoorden in lokalen waar er niemand is. 

Paranormale onderzoekers die gebeld werden door de school ontdekten dat het in 1914 helemaal verbrand werd voordat het heropende in 1918. Er stierven 6 mensen in die school waaronder een jongen die verdronken was in een zwembad, en er werd beweerd dat er kans is dat er een groep meisjes daar zelfmoord hebben gepleegd.


Dus euh.. doe maar een beetje research voordat je je inschrijft in een nieuwe school lol

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!