Ze Komt Voor Je...

855 64 8

"Geesten bestaan niet,Lilly." Zei Lilly's stiefmoeder,hoe vaak ze dat zei geloofde het 6-jarige meisje haar nooit.

Lilly's moeder stierf nadat ze verhuisden in een mooiere,grotere huis. In het dorp waar Lilly leefde woonden er heel weinig mensen. En wat de vader van Lilly verbaasde was dat toen zijn dochter het huis voor het eerst gezien heeft leek ze bang te zijn van iets,ze durfde er niet over te praten. Sindsdien was ze bang om alleen in haar kamer te slapen,soms vond haar stiefmoeder foto's van mensen die vermist of dood zijn in de kamer van Lilly,van waar die dingen kwamen wist niemand. Een maand later was Lilly niet meer bang om alleen in haar kamer te slapen. Maar er gebeurden steeds vreemde dingen in haar kamer,soms wanneer haar vader bij haar kamer passeerde hoorde hij Lilly tegen iets of iemand fluisteren,en wanneer hij zijn dochter vroeg tegen wie dat ze praatte zei Lilly:

"Ik mag dat niet zeggen van haar..."

Op een nacht,toen Lilly's vader en stiefmoeder al sliepen,kon ze niet slapen,ze ging naar hun kamer zonder hun wakker te maken. Toen ze het licht aanzette zag ze haar stiefmoeder en haar vader allebei dood. Ze schreeuwde en ze liep naar het kerkhof naar de graf van haar moeder.

"Mama! Wat heb je gedaan?! Je beloofde me dat je ze niet gaat pijn doen!" Huilde Lilly. Een paar uur later werd Lilly dood gevonden naast de graf van haar moeder.

Om Lilly op te roepen moet je naar een kerkhof gaan en dan zeg je de volgende zinnen zonder fouten!

"No one saw her crying to death,

she stayed with her dead mother 'till her last breath.

Your mother lied to you,she killed them all,Lilly.

Instead of protecting them she killed 'em without mercy.

The story of your life is anonymous,

When you died you were not missed.

Dear Lilly,can you hear me?

Dear Lilly,can we speak?"

Je gaat Lilly ergens bij een graf zien staan. Ze doet je geen pijn,zolang je haar niet boos maakt.

 Ze doet je geen pijn,zolang je haar niet boos maakt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

~~~~~~~~

Hey mensen! Hopelijk vond je dit verhaal leuk! Indien ja stem er dan op en laat me weten als je tips hebt voor me om mijn verhalen beter te maken! xx

~GamerDJay


Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!