Amanda

1.3K 69 23

Amanda is een oude,bezeten pop. Ze werd op een dag verkocht op de rommelmarkt door een oude vrouw. Een week later begon de vrouw gefluister te horen in de kamer waar Amanda zit. Het enige wat de vrouw kon begrijpen van het gefluister was "hiding,dark,death" in het Nederlands betekent dit "verstoppen,duister,dood." Amanda werd in een glazen kist geplaatst,en elke keer dat de vrouw naar de kist kijkt ziet ze krassen van binnen. 13 dagen later werd de vrouw wakker om 03.00 uur door een nachtmerrie.

Ze keek naar de glazen kist waar Amanda zou moeten in zijn,Maar ze zat daar niet. De kist was gebroken en Amanda was nergens te zien. De vrouw voelde iets op haar arm,toen ze naar haar arm keek zag ze diepe wonden en ze was aan het bloeden. Er waren diepe wonden op haar buik,benen, en zelfs op haar nek. Ze rende naar de badkamer,toen ze het licht in de badkamer aan zette zag ze Amanda in het midden van de badkamer zitten. Ze keek diep in haar ogen en fluisterde:

"maak je geen zorgen,niemand gaat iets over je dood weten."

~~~~~~
Wow....dit was f*cking moeilijk om te schrijve...mijn computer blokkeerde 4 keer tijdens dat ik aan het schrijven was. Zelfs mijn gsm,die nog nooit bleef hangen,blokkeerde toen ik het verhaal afwerkte. Waarom moeten MIJN boeken altijd vervloekt zijn?! Er zijn andere boeken hoor -.-

Short Horror Stories (Dutch)Lees dit verhaal GRATIS!