Capitolul 24

3.2K 219 89
                                    

Holy pov:

Am reușit să trec cu vederea tot ceea ce s-a întâmplat între mine și Hell. Doar ca, după nouă luni de chin, pofte la miez de noapte și papuci aruncați în capul zeului grec să ajungem amândoi aici, cu mine aproape ştrangulându-l cu centura de siguranță pentru că...

-NU CONDUCI DESTUL DE REPEDE! CONDU MAI REPEDE! Țip printre contracții și mă apuc cu o mână de brațul lui și cu alta de mânerul portierei strângând din dinți.

-AM O SUTĂ LA ORĂ FEMEIE! ESTE DEJA DESTUL DE PERICULOS, NU SUNT MAȘINĂ DE SALVARE CA SĂ SE DEA TOȚI IDIOȚII DIN CALEA MEA! Strigă și el speriat cu mâinile tremurându-i pe volan.

-MAȘINA ASTA NENOROCITĂ PRINDE DOUĂ SUTE JUMATE, DACĂ NU ACCELEREZI TE ARUNC PE GEAM! Urlu din nou apucându-l amenințător de gulerul tricoului.

Hell începe să claxoneze ca un disperat, tot transpirat de emoții sau poate că e doar frica de a nu-l da cu capul de volan din secundă în secundă. Aș râde acum dacă dracul împielițat care stă să se nască de unul singur nu s-ar grăbi atâta. Sau dracii.

Pentru că în tot acest timp eu și Hell am refuzat să facem acel set de analize și ecografii pentru a putea știi dacă avem fată sau băiat. Sau dacă este măcar unul... ceea ce nu cred la forma de balenă eșuată pe care am luat-o recent.

Ajungând la spital, Hell se strecoară printre asistente mângâindu-mă pe frunte crispat la față de parcă l-ar încerca o constipație.

-Respiră iubita mea turturică, respiră! Uite așa, inspiră 1-2-3, expiră 1-2-3. Fă ca mine! Zice el zâmbind forțat, cumva încurajator.

-Hell, nemernicule, mă bagi în hiperventilație! Îl trag eu de tricou spre mine și scap două sau trei înjurături la adresa doctoriței mele și a asistentelor medicale care nu fac altceva decât să joace ca popicele prin sală.

Scot un geamăt de durere și Hell se crispează și mai tare la față, dacă asta ar putea fi posibil măcar...

-Respiră turturico, respiră... Reia Hell făcându-mi vânt cu o mână și scrâșnesc din dinți apucându-l de gât spre mine până când este destul de aproape cât să îi pot mârâi cuvintele.

-Ți-a plăcut să dai din coadă, zeule grec, pentru a fi sigur că fac o fată, dar îți jur pe ce am eu mai sfânt Hell că dacă nu ieși din acest salon în momentul imediat următor, te ştrangulez cu primul cordon ombilical pe care îl apuc! IEȘI! Strig la el și o asistentă îl împinge afară din salon.

Hell pov:

Stau pe holul acesta deja de douăzeci de minute, cu simfonia de urlete de durere ale turturicii mele pe fundal. Între timp au venit cam toți... din neamul Shadow. Mă trezesc, după un urlet puternic de-al turturicii mele, cu o pușcă sub bărbie apăsată de beregata mea. Înghit în sec deja transpirat la vederea bunicului lui Holy.

-Dacă nepoata mea suferă atâta pentru un singur strănepot, te înjug cu Derek pierde-vară în locul boilor și ar cu voi toată ferma! Mă amenință bătrânul și ca salvat de clopoțel, aud chirăituri de bebeluși din spre salon.

Mai așteptăm câteva minute până ce o asistentă iese zâmbind spre noi.

-Doamna vrea să vă vorbească. Înclină ea din cap și intru în salon privind pieziș în urma mea spre Nick, Jason și... Derek și Jessica.

-Da, turturico? Înghit eu un nod gros din gât privind-o cum stă liniștită pe acel pat și mă așez lângă ea.

-Am vrut să aflăm asta împreună, nu-i așa? Zâmbește ea spre mine și dau din cap fericit.

-Deci? Este fetiță? Zic nerăbdător.

-E băiat? Intervine Holy zâmbind la fel de nerăbdătoare ca și mine.

-Pe aproape... Zâmbește asistenta.

-Am un băiat și o fată? Adică, avem? Mă corectez înainte să poată comenta Holy ceva.

-Pe aproape... Repetă asistenta.

-Avem doi băieți? Spune Holy și ochii îi sclipesc în cam de bucurie.

-Pe aproape... Repetă din nou asistenta ca o casetă stricată.

-ZI ODATĂ CE ESTE! Strigăm la ea simultan și o cuprind pe turturica mea dragă în brațe, gata de marea dezvăluire.

-Aveți... o fată... și doi băieți! Felicitări! Aveți tripleți sănătoși! Sare asistenta în sus de bucurie și mai că îmi ies ochii din craniu.

-Tri... tripleți? Înghit eu. Doi băieți și o fată? Trei? Continui șocat.

-HELL NENOROCITULE, ȚI-A PLĂCUT AL NAIBII DE MULT SĂ DAI DIN ȘOLDURI, STRIPPER EȘUAT CE EȘTI! Urlă Holy dintr-o dată și sunt destul de surprins de această izbucnire... inofensivă a ei.

Dar nu pentru mult timp, căci bufnește în plâns de cum își vede tripleții. Tripleții noștri.

Frate, dar chiar mi-a plăcut călăria! Stai să afle bătrânul cu pușcă de afară!

Ies pentru un moment pe hol, punând o față plouată și numaidecât se înfige bătrânul în gâtul meu, fiind oprit la limită de cei trei prieteni buni ai mei.

-SUNT TRIPLEȚI! YU-HU DOAMNE! AM FETIȚĂ ȘI BĂIEȚI! DAAAAA!!!! Încep să strig cât mă țin plămânii și țopăi prin hol pupând pe cine apuc, inclusiv pe soacra mea, apăsat pe ambii obraji.

-Am trei nepoți... dintr-un singur copil... Leșină dintr-o dată femeia pe brațele mele și mă crispez tot la față pentru a mia oară în ultimele ore.

-DEREEEEK, MI-AM LEȘINAT SOACRA! Strig după el pe hol și aud o înjurătură vagă din mulțimea de rude și Derek apare lângă mine ca prin magie preluând-o.

Mă întorc la Holy și dau de o imagine absolut minunată. Singurele două femei pe care le voi iubi toată viața, alături de cei doi viitori bodyguarzi pentru fetița mea stau împreună pe același pat, într-o îmbrățișare strânsă la care mă alătur și eu în scurt timp.

Mă alătur lui Holy, fetiței noastre Devora Abbel și băieților noștri de-a dreptul superbi, Deacon Alan și Denver Adam... Snowden.

Numele au fost alese de către noi. Cele cu A... Cele cu D au fost în urma pariului pe care se pare că l-a câștigat Derek.

"-Pun pariu că sora mea va face doi băieți, Hell amice! Ba mai mult, doi băieți și o fată! Râde Derek de mine bătându-mă pe spate amical.

-Nici vorbă! Nu poate să ducă ea atâta, nu ai văzut ce firavă este? Mă roțăi eu la cumnatul meu și chiar atunci turturica scoate un sforăit adânc de pe canapeaua pe care a adormit după ce a mâncat întreaga cutie de înghețată cu fructe.

-Da. Sigur, firavă! Eh, haide un mic pariu, amice! Sau să încep cu 'cumnate' ? Bufnește în râs și îi pun mâinile la gură privind atent spre turturica mea. Dacă e cum zic eu, le veți pune primul prenume cu D de la Derek și de la absolut Deștept! Scoate cumnatul pieptul în față și îmi dau ochii peste cap.

-Și presupun că ai ales și numele deja, nu-i așa 'geniule' ? Fac eu exasperat.

-Normal! Devora pentru fată pentru că fac la alt pariu că o să fie o dură sensibilă, și pentru băieți două nume puternice, că știu eu ce planuri vei avea pentru ei. Săraca Devora, să aibe un tată dus cu pluta de hiperprotectiv ce este și doi frați pe deasupra! Așadar... Devora, Deacon și Denver!"

Sau mai simplu, tripleții familiei Snowden.

Sfârșit!




Dragilor, aceasta a fost povestea "Holy&Hell". Și da, voi face un volumul doi :))) nu mă pot abține. Dar acesta va veni mai târziu pentru că deja am planurile altor cărți și ciornele mele sunt pline!

Holy&Hell✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum