Capitolul 8

2.4K 181 28
                                    

-La cratiță să o pui pe doamna de mă-ta, nu pe mine! Nu-s femeie de băgat la făcut garnituri și deserturi și ce ai mai vrea tu! Mârâi spre el.

-Ah, așa faci! În cazul acesta, putem bate palma pentru un pact, tu faci pe gospodina și eu pe banca națională! Rânjește Hell de data aceasta cu toți dinții la vedere.

-Oricât de tentant ar suna să-ți dau gaură în buget, zeule grec, prefer să te fac primul bărbat menajeră ținut sub teneşii nevestei. Zâmbesc drăcește spre el și îl văd cum se încruntă dintr-o dată.

-Tu, nebună ești, dacă îți imaginezi că aș pune eu vreodată mâna pe o mătură!

-Nu părea așa când îmi pupai mopul în baie pentru care apropo, trebuie să fac altar. M-a scăpat de nevoia de a te pupa pe tine. I-o trântesc scoțându-mi pieptul în față triumfătoare.

-Nevoia, zici? Simți des nevoia să mă săruți, turturico? Se aude glasul lui pe un ton mieros.

-Doar când scoți ceva inteligent pe gură, ceea ce nu e cazul la tine! Îi scot limba cum a făcut și el anterior și rânjesc.

-Ai grijă ce spui, soțioară dragă, pentru că sunt bărbat și ca oricare alt soț am nevoile mele. Nu îmi poți refuza partea aceea de căsnicie! Zice el cuvintele mândru nevoie mare și un gând mă trăsnește brusc.

-Oricare alt soț ar accepta un refuz înșelându-și nevasta! Fii un soț bun și fii tu infidelul dintre noi doi! Propun trimițându-i o bezea în aer.

-Cum adică să fiu eu? Doar nu vrei să mă înșeli așa, proaspăt căsătoriți! Acuză el pe un ton ce denotă posesie și gelozie.

Așa deci, zeitate! Te împunge posesia și gelozia în fund?

-Ba, sigur că asta aveam de gând! Trebuie să am mai multe experiențe pentru a-mi da seama dacă ești de standarde înalte și te pot păstra. Vrei să mă faci de rușine în societate, bărbate? Asta-i culmea! Mă isterizez eu cum am văzut o cotoroanță de soacră într-un film sau serial turcesc pe când mutam canalele TV-ului odată.

-Ia stai așa, femeie dusă! Păi eu mi-o trag cu toată societatea ca să știe ea unde mă încadrez în standarde? Face el nervos de-a binelea.

-Nu, dar poate umbla vorba de la fufele anterioare care ți-au făcut control la cutia de viteze! Fac și eu serioasă analizându-mi unghiile de la mâna dreaptă.

-Știi vorba "doamnă în societate și fufă în pat" ? Bate Hell un apropo discret ce mă enervează la culme.

Eh, hai că acum chiar nu scapi ușor!

-Da, și mă bucur că m-am putut alege cu una. În cazul tău, unul! Zic analizându-mi de data aceasta unghiile de la mâna stângă.

-M-ai făcut cumva.. Începe el pășind spre mine.

-Alo, unde te crezi? Mă confuzi cu soacra cumva? Nici nu am avut ocazia să o cunosc măcar și deja mă provoci să o insult? Săraca femeie te-a dus pe tine nouă luni până să te nască și îmi aduci mie toate meritele cum că te-am făcut? Te rog frumos, Hell, ai puțin respect! Dacă aveai numele meu te băteam până îți făceam ochii ca de japonez! Bag eu un discurs făcut pe moment.

-Mai gândește-te puțin, iubire! Tu mi-ai luat numele, nu eu pe al tău! Dă el din cap atotștiutor.

-Mai lasă-mă, Snowden! Mai bine muream virgină decât să fiu nevoită să te suport pe tine drept partener de cătușe pentru un întreg an! Mormăi în barbă și mă arunc în fund peste bagaj pentru a închide fermoarul.

-Nu e prea târziu să ajungi văduvă! Mormăie și Derek încă fiind în perimetrul în care îl pot ținti cu un obiect și nimeri pentru a-i sparge căpătâiul.

-Tu n-ai plecat? Mormăie și Hell.

-Scuze, dar voi trebuie să plecați! Zice Derek rânjind și dă din cap dintr-o parte în alta la unison cu degetul arătător al mâinii drepte, precum o pițipoancă ofticată.

-Piți, poate vrei să rămâi fără extensii! Mârâi amenințător la Derek și el face ochii mari.

-Tu îndrăznești să mă ameninți pe mine, duduie? Ai noroc că acum ești nevasta lui Hell și că el îmi e prieten, altfel îți luai o mamă de bătaie, Holy, cum nu ți-au dat mama și tata în toată copilăria ta! Se rățoieşte el la mine încleștându-și palmele în pumni.

-Hell, fă ceva bun în viața ta și ține-mă până nu-i fac dinții greblă în gură! Pentru ce ai făcut, zic adresându-mă lui Derek și făcând referire la cuplarea mea și a lui Snowden, nu te uit cât mi-o trăi sufletul! Te iert, dar nu te uit! Și știi ce înseamnă asta, Shadow! Mă cunoști încă din scutec! Urlu și sar de pe bagaj cu mâinile în față și ghearele pregătite să se înfigă în gâtul fratelui meu mai mare și mai idiot.

Hell reacționează ca la comandă și mă prinde din zbor de talie, trăgându-mă la pieptul lui pentru a-l salva pe Derek. Situația în sine este hilară, o scenă dintr-un film foarte prost de comedie regizat la buget aproape de faliment, dar ce îmi pasă mie când am devenit femeie măritată peste noapte? Tocmai eu, care după vorbele bunei mele prietene și secretare, Jessica Jane, sunt șefa-femeia friendzone. Culmea! Cine ar fi crezut? Să vină ziua în care un dobitoc să îmi pună capac, asta o așteptam. Mă așteptam, serios! Dar să vină noaptea în care mă mărit, ăsta este un element surpriză! Și lucrurile nu vor rămâne așa prea mult timp pentru că am de gând să scap din capcana asta! Auzi la ai mei, pun condiții pe firma mea, numai să mă vadă așezată la casa mea! De parcă am făcut deja patru decenii și nu am găsit pe nimeni! Dumnezeule, dă-mi putere să-i omor! Dacă nu mor virgină, atunci măcar să mor văduvă sau divorțată. A doua variantă de preferabil, cât mai repede! Deja mă mănâncă pielea numai de la gândul că nu mai sunt Holy Shadow ci Holy Snowden!

-Hell, dragule, nu vorbeam serios mai devreme! Fii bun și dă-mi drumul, încep pe un ton cald și mieros lungindu-mă spre gura lui pentru a-l duce de nas, CA SĂ ÎI POT FACE FELUL VIERMELUI ĂSTUIA! Țip dintr-o dată și rup îmbrățișarea lui Hell aruncându-mă asupra lui Derek și luându-l de gât cu ambele mâini.






N-am idee ce e cu acest capitol =)))

Holy&Hell✅Where stories live. Discover now