Capitolul 3

2.9K 211 45
                                    

Jessica pornește mașina cât de repede posibil și pleacă de pe loc mergând la zece metrii în spatele lui Hell, păstrând acea distanță minimă. După câteva intersecții fără sens luate prin oraș, Hell accelerează plecând cu peste o sută cincizeci de kilometrii pe oră de la semaforul ce s-a făcut verde. Jessica rămâne blocată pe loc confuză, dar îi ofer un ghiont în coaste înapoindu-l pe cel din fața casei mele, pe care ea mi l-a dat mie înainte de plecare.

-S-a prins că îl urmărim! Du-te după el în continuare! Ce tot faci, Jess?! Țip când ea încă nu s-a mișcat de pe loc.

-Mi-am dat seama că s-a prins, doar a plecat ca o rachetă imediat ce semaforul era pe cale să se schimbe din verde în roșu din nou! Țipă ea înapoi spre mine fluturând din mâini spre parbriz pentru a mima pornirea lui Hell ca o rachetă, chiar de sub nasul nostru.

-S-a făcut verde, ce tot spui acolo!? Îi arăt spre semaforul ce se schimbă în galben și mai apoi în roșu, aruncând pe noi o grămadă de injurii din partea șoferilor furioși din coloana lungă de autovehicule ce s-a format în spatele nostru.

-Vezi, ți-am spus că e roșu!  Face ea din umeri și își dă ochii peste cap în semn de "evident!".

-Pornește o dată! Îi zic repede grăbind-o, când semaforul se face din nou verde.

-Ce fac acum? Mă întreabă ea agitată conducând.

-Ce să faci acum? Ține-o drept după cum a plecat și el! Îi spun și mă uit pe geam după mașina lui Hell când trecem pe lângă câteva blocuri.

Imediat ce trecem de blocul cu parcarea în față, o mașină neagră trece în viteză pe la spatele nostru, în sensul opus nouă. Privesc în oglinda retrovizoare și mai că nu fac un atac de cord când îmi văd lenjeria legată de oglinda laterală mașinii.

Uh, Hell Snowden!

-Jess, întoarce mașina și urmărește-mi lenjeria! Strig și îi trag volanul spre contra-sens pentru a întoarce mașina.

-Imediat, acum stai locului apucato dacă nu vrei să facem accident! Întoarce ea mașina la timp pentru a evita ciocnirea cu un alt autovehicul și îl urmărește pe Hell până la mall.

Intrăm în mall căutându-l cu privirea, dar nimic. Nu este de găsit absolut nicăieri, iar persoanele trec pe lângă noi liniștite, niciuna nefiind suspectă în vreun fel. O trag pe Jess într-o parte și îi fac semn să stea de șase în continuare și pentru mine. Iau telefonul din buzunarul pantalonilor și îi dau mesaj lui Derek pentru a face rost de numărul de telefon al lui Hell. Idiotul de frate pe care l-am căpătat mă sună în schimb, spunându-mi că Hell și-a lăsat telefonul închis în ultimele zile, deci apelurile disperate spre el pentru a-l face să iasă de oriunde ar fi ascuns acum de mine și Jess, pică.

Ne mai învârtim câteva ore prin mall și trecem chiar și prin câteva magazine de haine, întorcându-ne mai târziu la mașină în parcarea subterană. Când ajungem acolo însă, plasele îmi cad din mâini la vederea mașinii împachetate în folie de aluminiu și hârtie igienică ce stătea pe locul pe care parcase Jess mai devreme.

-Mașina mea! Strigă Jess alergând spre bolidul odată verzui.

-Lenjeria mea! Strig când dau cu privirea de o bucată roșie de material prinsă într-unul dintre ștergătoarele mașinii.

Constat apoi că este de fapt o pereche de chiloți set cu sutienul de pe celălalt ștergător ridicat, noi nouți cumpărați dintr-unul din magazinele de lenjerie prin care am trecut cu prietena mea. Era exact setul la care m-am tot uitat un timp întrebându-mă dacă ar da bine pe mine și totuși, în ce circumstanțe aș purta eu așa ceva?!

-Jess, Hell ne-a urmărit pe noi în tot acest timp! Înghit în sec și mă uit de jur împrejur în parcarea aproape goală de mașini.

-Fii serioasă, Holy! Este doar un set de lenjerie! Orice psihopat pervers l-ar fi putut pune acolo! Spune ea înapoi în timp ce rupe folia și hârtia de pe mașina sa frumoasă și scumpă.

-Jess, nu este orice set. Este acel set! Îi arăt eu setul strângând din dinți.

-Setul din magazin?! L-ai luat până la urmă și nu mi-ai spus?! Nu pot să cred așa ceva! Țipă ea bătând din picior supărată.

-Nu l-am cumpărat, Jessica! L-am găsit agățat de ștergătoare! Strig fără să vreau, dându-mi seama în urma ecoului creat de prostia pe care tocmai am spus-o.

-Da, sigur! Haide să plecăm de aici până nu ne trezim și noi împachetate în folie de aluminiu! Cine ar fi făcut asta?! Spune în schimb ea, făcându-mi semn spre scaunul pasagerului.

-Și hârtie igienică! Nu uita de hârtia igienică! Îi spun drept adăugare la vorbele ei de mai înainte și închid portiera după mine.

-Acum trebuie să duc mașina să o vopsesc, pentru că hârtia aia nenorocită nu a apărat deloc mașina mea frumoasă din a fi zgâriată de folia aceea! De ce tocmai folie?! Spune frustrată când intră și ea, trântind mâinile pe volan declanșând un claxon lung.

-Hell Snowden ăla este cel care mi-a împachetat mașina zilele trecute! Ți minte că ți-am spus de acel incident la birou, nu? O întreb pe Jessica bătând un apropo cum că tot el ar fi fost responsabil și de data aceasta.

-Holy, ești sigură că ziua lui este curând și fratele tău chiar vrea să îi organizeze petrecerea surpriză cu pozele? Zic doar că ar putea fi vreo provocare tâmpită de-a lor făcută în grup! Adică, pe acest Hell Snowden nu îl cunosc mai deloc, exceptând faptul că știu cât de bine arată! Pachet de opt?! Brunet, înalt și cu zâmbetul ăla?? Tu ai văzut ce mai bucățică este? Serios acum! Este.. futabil. Daaar, revenind la subiectul nostru, pe Derek Shadow îl cunosc foarte bine și pot jura cu mâna pe inimă că este un nemernic cu provocări și idei și mai tâmpite! Și acest nemernic este exact fratele tău mai mare, Holy scumpo! Nu te-a văzut umblând cu vreun exemplar al rasei lui de bunoci nemernici, ci doar înfundată în muncă și pe lângă mine. Practic suntem mereu împreună, deci nu m-ar mira ca Derek să îl fi rugat pe Hell sau chiar plătit să ia parte la toată șarada aceasta în care tu umbli după un tip! Și ce mai tip.. În fine, dar tocmai tu! Șefa "friendzone" a unei mari firme de evenimente din întreg orașul, ba mai bine, a statului! Tu, dragă, ai fost trasă pe sfoară. Îmi face Jessica un întreg discurs, pocnind din degete la final când ajunge în fața casei mele, unde desigur că era parcată mașina lui Snowden.

-Tocmai ai admis că Snowden este atrăgător și l-ai băgat și pe fratele meu în aceeași oală cu el. Deci, într-un final, îți place Derek? Zic și eu neștiind ce altceva aș putea spune acum, dând din sprâncene sugestiv.

-Oh, haide! Mi-a plăcut la grădiniță de frate-tu, doar atât! Acum nu mai simt nimic pentru el și în plus, eram o mucoasă! Încearcă Jess să se scoată.

-Jessica Jane, prima iubire nu se uită, așadar ești încă topită după Derek, așa numitul nemernic frate al meu! Deduc și aproape imediat Jess se înroșește evitându-mi privirea.

-Ce o să faci cu... Arată Jess repede spre mașina lui Hell și luminile aprinse ale casei mele.

-Nu este nimic interesant de făcut Jess. Fratele meu tocmai a terminat antrenamentele și ca deobicei, va sta până la douăsprezece cu prietenii lui în living uitându-se la ceva meci și apoi vor dormi toți. Însă... Știi ceva Jess? Cred că în noaptea asta voi profita de noul cadou primit și voi exersa și ceva mișcări de dans cu el! Pare destul de comod. Și desigur, trebuie să îi mulțumesc celui care mi l-a dat, nu? Ridic eu setul în aer, învârtind chilotul roșu pe degetul arătător.

-Îți zic sincer acum, îmi e milă de scurt-circuitul acolo jos de care va avea parte Hell! Distracție plăcută, Holy! Mă salută Jess înainte să ies din mașina ei mai hotărâtă ca niciodată.

Oh-ho-ho! Și ce ne vom mai distra noi doi, zeule grec... Nici n-ai tu idee!

Holy&Hell✅Onde as histórias ganham vida. Descobre agora