Capitolul 15

2.1K 160 16
                                    

N-ai mai postat de o veșnicie! Ne-ai lăsat să murim ca niște triști notorii aici! Ce-i cu tine? Ai luat-o razna?

OKEY! În primul rând e vorba de doar o săptămână! În al doilea rând, eu eram deja razna atunci când ați început să citiți ceea ce scriu. Așa că, vă rog frumos, liniște la comantarii. De fapt nu, înjurați-mă! Nu am avut probleme personale absolut deloc, doar am descoperit un serial intitulat "IMPULSE" care e atât de GENIAL și ȘMECHER că nu am putut rezista. L-am dat gata în două zile, are și puține episoade, DAR MAI ESTE ȘI ALTCEVA.

O NOUĂ CARTE! Pe care o pregătesc pentru momentul acela când "Holy&Hell" și "Malala" se vor termina. Nu plănuiesc să se întâmple prea devreme, sunt razna și trebuie să arăt lumii nivelul meu, no? So!

Eu la momentul de față scriu la "Holy&Hell" și la "Malala" ca să postez și eu ceva funny care să vă facă să râdeți (o dai pe rongleză, ești româncă tuto!). Taci conștiință, ei s-au obișnuit deja cu mine :)))) Nu-i așa?

O CAM LUNGESC AȘA CĂ HAI SĂ CLARIFIC MAI REPEDE ȘI SĂ TRECEM LA CAPITOL! Voi ca să citiți, eu ca să scriu :)) mi se pare corect...

Scriu la astea două dobitoace de cupluri (mai mult sau mai puțin fericite :))   ) - taci conștiință - ca să vă fac să râdeți pentru căăăăă * sunete de tobe și greieri * VĂ PREGĂTESC O CARTE LACRIMOGENĂ ÎN CIORNE! TA-DAAAAA!!! 

Dap! Vreau să termin în ciorne cartea până ce voi termina astea două cărți de comedie romantică, ca mai apoi să postez ZILNIC la cealaltă. WOW, ZILNIC! Știu, nu? În fineeee, vă zic doar atât: E CU VÂRCOLACI ȘI VAMPIRI.

Dar, va fi puțin mai diferită față de celălalte! Sper eu. Ea va fi slabă, abia după un timp își va descoperi puterea. El va fi puternic, arătos, sexy, înalt, vampir, romantic, rău, dar bun (MÂR) - bine spus, conștiință :))) - și arătos și... am spus deja sexy? Dap, el un vampir romantic care se schimbase brusc după un incident și devenise un adevărat măcelar al rasei ei de vârcolac (hai că nu a sunat a înjurătură deloc dacă e...). Sper că v-am trezit apetitul, de citit desigur (vezi că bălești deja Andreea, nu te mai gândi la vampir! Se presupune că va fi luat! Găsește-ți gagiu) - și nu pot să cred că scriu exact ce gândesc acum în condițiile în care toate cărțile mele sunt citite și de către maică-mea și soră-mea. Bună mami! Ce faci, tot pe la serviciu sau pe acasă la unu noaptea citești? Vezi că te aude lumea râzând ;* - TRECEM PESTE (sau pe dedesubt * pervert face * ).

CAPITOLUL 15

Cad din pat cu o bufnitură puternică și îmi trag pătura de pe pat pe mine. E comodă și podeaua câteodată, okey? Și nu, nu am prea dormit noaptea trecută. De ce? Un dobitoc îmi dansa macarena în vis alături de o rozalie mult prea plastificată pentru binele ei! Da, vorbesc de acel zeu grec și paiața pe care, acum că mă gândesc mai bine, trebuia să o bag puțin la spălat. Măcar dacă va rămâne cu așa... matrafoxată, să nu arate ca o spălăcită umblătoare după viermișori de pescuit. Aș fi învățat-o cuvinte noi, unele chiar complexe, definiția unei parașute - aici ar fi fost foarte simplu, îi dădeam o oglindă urâtaniei balconate - și multe altele! De exemplu cum este să speli vase, haine, fețe... Cum să bați covoare, preșuri, curve... Cum să... Ați prins ideea!

Bunicul intră în camera mea cu dita-i arma îndreptată spre mine, făcându-mă să vreau să mă pot băga sub pat, doar de nu mi-ar fi amorțit un crac și o mână de la căzătură.

-Aiiii, îmi dormi și acum? Mișcă la vaci să mulgi ceva că plec la război! Urlă bunicul la mine și sar direct în piciorul pe care îl mai simt, salutând militărește cu mâna bleagă și amorțită.

-Adică iar ți-au fugit oile fără berbeci și mergi să le strângi pe nebune? Rânjesc eu de atitudinea bunicului.

-Ah, nebună e doar mumă-ta că nu l-a căsăpit pe cocostârc atunci când ai vărsat prima lacrimă pentru unul ca el. Auzi? Dar măcar era ceva de tancul lui sau? Întreabă bunicul închizând un ochi și privindu-mă cu atenție, țintindu-mă cu pușca.

-BUNICULE! Mă înroșesc eu auzindu-i întrebarea total inoportună.

Bunicul a fost un mare fan al istoriei legate de arme, războaie, lupte și tot felul de lucruri asemănătoare. O dată chiar a încercat să facă o bombă, cu niște artificii ilegale primite de la un babalâc din sat. Era să ardă întreg câmpul când au explodat toate nenorocitele de artificii! Doamne... ce revelion!

-Ah haide, vreau tot ce-i mai tare și mai bun pentru nepoata mea! Pentru pierde-vară de Derek merge și o mamă de bătaie și șaptiș' de ore de lucru pe câmp, cu boii. Și el tot printre ei unul mai mare, s-ar integra perfect! Îți zice bunicul, că știe! Haida! Sus unu, doi, trei!! Face bunicul cu arma spre picioarele mele, ambele blege când văd arma țintită spre ele.

Blege și la propriu, dar și la figurat, căci se înmoaie dobitoacele și ele, trântindu-mă cu fruntea de podea mai să dau gaură până la parter, unde gătește bunica în bucătărie.

-Și, jos unu, doi, trei! Mormăi cu fruntea încă lipită de podea.

-Auzi? Tu-mi cauți de cârtițe și șoareci prin podeaua casei? Ce-i cu tine? De ce l-aș mai ține pe Figaro dacă te am pe tine să-mi ataci podelele? Râde bunicul și mă trage de un braț în sus postându-mă pe scobitorile mele.

Figaro, auzindu-și numele, apare gudurându-se printre picioarele mele și ale bunicului. Se uită urât la mine afurisitul și îmi întoarce fundul cerând la bunicul în brațe, pe labele din spate și cu ochii mari.

Eh, n-ai să vezi, puricosule! Mereu am avut o ură reciprocă eu și figurantul ăsta!

Sar în brațele bunicului înconjurându-l și cu picioarele de mijloc și îi zâmbesc cu toți dinții ca un îngeraș sfânt ce și sunt.

< Poate pe altă lume sau în altă viață! >

Șhht conștiință!

-Huța-huța până la bunica? Ca pe vremuri? Haide... știu ce bărbat bine se ține bunicul meu! Sau să zic al doilea tată? Nu te prinde bătrânețea absolut deloc! Puțin fard pe la cearcăne și nu îți dau mai mult de trei decenii jumate! Râd eu și bunicul mă apucă de nas zâmbind.

-Șmecheră te-a mai educat frati-tu! Mai stai pe la noi, că ți-ar prinde bine niște învățătură bună, cum avea mama acasă! Milităria! Cu tine pierd războiul, dar te învață bunicul munca de jos! De cel mai jos!! Râde la sfârșit straniu și deja mă apucă groaza.

-Adică mulg și caprele azi pe lângă vaci? Zâmbesc făcând ochii mari asemeni lui Figaro ce mustăcește urâcios din pragul ușii spălându-se pe bot și labe.

-Ehe.. bun umor mai ai și tu de la o vreme încoace, Holy dragă! Începi de la grajduri. Lopata și roaba sunt în hambar. Îmi zice cu un rânjet pe buze atât de cunoscut mie, datorită mamei și lui Derek, și mă ia pe sus până în bucătărie unde o pune pe bunica să se asigure că mă îndoapă DOAR cu vitamine pentru a avea spor la muncă.

Voi avea o zi de rahat la fermă... la propriu!




A dat marele D să pun capitol azi, hă? :)))

Holy&Hell✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum