Capitolul 22

2K 164 16
                                    

Hell pov  (înainte cu câteva ore)

6:00 AM

-Trezirea Hell, trezirea! Haide, mișcă! Sunt zguduit de umeri de un imbecil și deschid un ochi molfăindu-mi limba în gură.

-Ce vrei zevzecule? Murmur cu un căscat adânc și mă rotesc pe partea stângă închizându-mi ochiul.

-Hell Snowden, dacă nu te ridici în momentul acesta din pat, nu îți voi mai spune ceea ce venisem să îți spun! Mă amenință idiotul sărind peste mine în pat și mă agit să scap de el.

-Dă-te jos, omule! Ești cumva gay? Lasă-mă în pana mea în pace să dorm! Zic și îl arunc jos din pat folosindu-mi toate membrele.

-Ah, nemernicule! Și eu care m-am zvârcolit toată noaptea cu conștiința plină că ți-am rearanjat câteva coaste și o mână când tu îți înecai amarul într-o cocină, cu o poșircă de băutură ieftină, după sora mea, degeaba! Fie-ți somnul și de veci, dulce, Hell! Plec și îmi bag ceva în conștiința asta neroadă, că eu nu te mai duc la Holy la fermă! Îl aud pe Derek zicând și sar din pat rostogolindu-mă peste el pe podeaua camerei.

-Holy e la fermă? Ce fermă? Unde? Zi odată, futu-ți altarul mă-tii! Spune-mi adresa aia! Îl iau de gulerul tricoului scuturându-l și dându-l, implicit, cu capul de podea de câteva ori.

-Frate, dă-te jos! Ești cumva gay? Am gagică omule, iar tu ești însurat! Sau aia cu căsătoria e doar acoperirea... Ai cumva o pasiune secretă pentru mine? Râde Derek dintr-o dată bătându-și joc de mine.

-Cred că te-am lovit prea tare cu capul de podea. Evident, nu îndeajuns de mult pentru că ești încă un dereglat mintal. Poate chiar unul mai mare decât înainte. Îi arunc unul dintre faimoasele mele rânjete și îmi suflu bretonul din ochi.

Am nevoie de o tunsoare. Trag aer adânc în piept gata să îl pocnesc pe cumnatul meu mult îndrăgit, am nevoie de un duș deasemenea!

Am nevoie de o îngrijire amănunțită!

-Tu ferchezuiește-te, iar eu fac niște ou ars. Spune Derek punând bot de rățoi și se ridică de pe jos după ce mă împinge de pe el.

Rămân cumva suspendat, cu picioarele pe pat, talia în aer și capul pe podea, iar imaginea este cu susul în jos. Viața e faină când te trezește un Shadow!

-Hei, pițiponcule! Strig la Derek atunci când ajunge în dreptul ușii, de unde îmi aruncă o strâmbătură ca urmare a apelativului folosit de mine. Mă mulțumesc și cu un sandviș cu șuncă și niște apă minerală cu lămâie! Le am prin frigider. N-am încredere în aptitudinile tale culinare, am făcut deja cunoștiință cu cele ale nevesti-mii. Îi fac cu ochiul și mă ridic de jos.

-Da ce-s eu? Mă întreabă retoric, întrebare la care răspund râzând în batjocură.

-Nu, ești credinciosul meu CumnĂȚEL. Accentuez eu literele de care aveam nevoie pentru a-i trnasmite un mesaj frumos lui Shadow și trec la duș după ce aproape că sunt nimerit cu o lampă de către noua mea rudă înapoiată mintal, cu retard de gradul cinci.

Stând în duș, mă gândesc mai bine la tot ce s-a întâmplat în ultima vreme cu Shadow și... Trebuie să admit, retardul ajunge la gradul șase lejer! Râd de propriile mele gânduri și după o baie bună, ies pentru a mă îmbrăca exact cum m-a făcut mama natură.

Însă mă opresc în mijlocul camerei când îl găsesc pe intrus cotrobăindu-mi prin lenjerie, aruncând pe pat o pereche de boxeri alături de un tricou negru și niște jeansi mulați de aceeași nonculoare.

-Frate, îmi umbli cumva în lenjerie? Ce dracu? Strig și atunci Derek întoarce pentru nici o fracțiune de secundă chipul spre mine, privindu-mi apoi tavanul pe care în ultimul timp l-am umplut cu pozele de șantaj pe care mi le făcuse Holy.

Nu stau eu degeaba când am o nevastă și ea un telefon fără parolă! Bine, avea una, dar cam seacă așa că i-am scos-o și nu părea să fi observat! Am găsit toate pozele, niște mesaje cu fra-su și... am scos pozele! Sunt unele chiar reușite. Printre ele am scos și câteva poze din telefonul ei, cu ea probând niște haine prin magazine. Poze de moment pe care le-a făcut cu iubita lui Derek, Jessica.

-Frumos tavan. Zice Derek încercând să treacă pe lângă mine pentru a ieși.

-Deci așa se simțea de partea cealaltă când îi umblam prin lenjerie turturicii. Hm, nu se simte prea grozav, dar tot o voi face în continuare!

Sunt un drac, nu doar un zeu grec.

Ah, turturico, păzea că vin!

-Ce faci? Îl întreb pe Derek pe când nimerește ușa și nici măcar nu se întoarce spre mine, doar agită din mâini pe la spate și îmi reamintesc că n-am prosop.

-Futu-m-aș! Strig și apuc un prosop din dulap. Sunt bun, nu? Rânjesc, abținându-mă din greu să nu râd, doar pentru a reuși să îl fac pe cumnatul meu drag să se simtă și mai stânjenit de atât.

-Ai un păianjen pe tavan, lângă bec, știai asta? Merg să-ți fac de haleală, pune ceva pe tine, lepră! Schimbă Derek la început subiectul și trântește ușa camerei mele în urma sa.

Mă îmbrac, mănânc sandivșurile pregătite de cumnat și la ieșire, îl văd cum ia un pahar din grămada de vase nespălate. Îl privește amănunțit și după zâmbește.

-Din ăsta a băut Holy, nu? Doar ea. Întreabă privindu-mă prin pahar.

-Da, de ce? Îi răspund sec ridicând o sprânceană.

-Păi, dacă tot mergi la ferma bunicilor noștri pentru a o recupera pe Holy, vei avea nevoie de un bilet de trecere dacă nu vrei să fii noua victimă de vânătoare a bunicului și puștii sale! Trage la țintă de la juma' de kilometru, dacă alergi în zig-zag! Crede-mă, mi-am luat o bilă în spatele genunchilor în copilărie când mă visam cowboy și îmi cumpărase tata un set de puști de jucărie. L-am țintit pe bunicul în cap și m-a fugărit cu jucăriile alea toată ferma în timp ce îmi mai ardea câte o bilă după ceafă! Când s-a săturat, a folosit ultima bilă pentru a-mi da o lovitură cât să mă pună la pământ. Eram în zona de păscut a cailor, așa pleoșcăială cu fața în îngrășământul ăla natural nu am mai luat în viața mea! Povestește el și devin și mai confuz.

-Ce? Întreb strâmbând din nas, cu o încruntătură urâtă între sprâncene.

-Hell, ducem paharul ăsta cu ADN-ul ei la un laborator. Speră ca nevastă-ta și implicit sora mea, nenorocitule, să fii rămas gravidă din prima. Fără un nepot pe drum, nu vei trece nici măcar de bunica, dar apoi de bunicul și abilitățile sale de vânătoare! Îmi aruncă Derek pufăind pe nări și nu știu cum să reacționez.

-O să fiu tătic?

-Unul cam mort dacă nu deschizi gura în fața bătrânilor noștri înainte de a lua bunicul piedica! Râde Derek bătându-mă pe spate și e clar pentru mine totul.

Înghit în sec.

Holy&Hell✅Donde viven las historias. Descúbrelo ahora