Capitolul 7

2.4K 167 40
                                    

Pe degetul meu amorțit, stătea un inel mic auriu cu o uriașă piatră albastră. Ăsta de unde a mai apărut? Hell se fâțâie un moment prin pat și mă prinde cu un braț de talie trântindu-mă lângă el, cu nasul încă afundat în pernă. Îi dau un cot bine meritat în coaste trezindu-l pe zeul grec și îi trântesc palma cu inelul sub nas nervoasă.

-Ce e ăsta, Hell?! Îi zic.

-Un inel. Se încruntă el privindu-mă perplex. Când te-ai măritat? Cine e idiotul? Continuă el punându-și o mână în cap, la care țintesc pe unul dintre degete o verighetă și mă uit la cealaltă mână a mea, țintind una identică pe inelar.

-Am găsit idiotul. Îi spun și îi trag mâna la lumina veiozei.

-Asta trebuie să fie o greșeală! Se ridică el făcând pătura să alunece și fix atunci mă trezesc că port doar tricoul lui pe mine.

-Hell! Sunt dezbrăcată! Țip și trag pătura pe mine până la gât.

-Holy, nu am boxeri. Adică am, dar nu pe mine! Înghite el în sec atunci când se uită sub pătură pentru a verifica dacă chiar sunt dezbrăcată.

-Boule! Nu te mai uita! Stai.. ai zis că nu ai.. Hell, te bag la închisoare pentru viol! Țip iar luându-l prin surprindere de data aceasta.

Și de parcă nu era de ajuns, Derek intră pe ușa camerei mele tot ciufulit și cu un rânjet larg pe față.

-Hei, v-ați trezit! Mă gândeam serios cât vă va lua această beție a voastră! Ați făcut-o lată, nu glumă! Avem nevoie de veselă nouă la bucătărie și o masă de sticlă în sufragerie.

-Despre ce tot vorbești acolo Derek, tâmpitule!? Țip mai tare, deja speriată de ce aș putea afla.

-Nu îți amintești absolut nimic? Oh, păi, dacă tot am prins ocazia acum.. Ați venit în sufragerie în urmă cu câteva ore, umblând ca niște bețivi amândoi și ați început să vă bateți cu perne. Ziceați ceva de consumat ura dintre voi. În fine, ați luat toate farfuriile și paharele din bucătărie și vă ținteați unul pe altul. Ați distrus totul și apoi.. Se oprește Derek parcă începând să cântărească în minte dacă să continue sau nu.

-Apoi ce, Derek?! Strig furioasă la culme pe suspansul creat.

-Apoi ați adormit. Spune sec și dă să plece, însă Hell apare lângă el din doi pași, gol pușcă, și îl apucă de tricou mânios împingându-l în ușă.

-Scuipă tot!

-Hell, ești gol! Pune ceva pe tine! Strig și îmi bag capul sub pătură simțind cum mă înroșesc deja.

-Oh, haide, nu este nimic din ce n-ai văzut deja! Spune el ironic.

-Exact! Am văzut, dar nu-mi amintesc! Și nu vreau să revăd pentru a-mi aminti! Zbier de sub pătura groasă care parcă mă sufocă deja.

-Ah, știți, este o poveste ceva mai lungă și.. e chiar amuzantă! Tu, Hell, ai zis că bunicul tău nu te lasă să pui mâna pe avere până nu te însori! Și surioară, frumoasa mea surioară mai mică, Holy scumpo, ai noștrii au sunat săptămâna trecută și au zis că ți-au asigurat firma de evenimente pentru următorii 10 ani, dar vei mai putea pune mâna pe ea doar după ce te măriți în schimb. V-am făcut un bine amândurora! Sunteți adorabili împreună și în plus, dacă veți sta aici va fi o comedie continuă să vă văd cum încercați să nu vă ucideți unul pe altul. La urma urmei, este un contract pe un an întreg! Râde Derek făcându-și nervozitatea simțită prin tonul său.

-Poftim?! Dar eu asigurasem tot ce avea legătură cu firma mea! De ce ar fi făcut asta? Nu are sens ceea ce spui, Derek! Scot eu capul de sub pătură privindu-l urât.

Holy&Hell✅Where stories live. Discover now