Capitolul 12

2.2K 163 18
                                    

-Nick, Jason, Derek... Îi salut eu pe fiecare în parte înclinând ușor bărbia. Ne cam călcați gazonul în picioare și s-ar putea să vă cam călcăm noi pe voi după! Dispăreți! Le zic cât de dulce pot, simțind cum îmi lucesc ochii în cap de la privirea criminală pe care i-o arunc fratelui meu.

Din câte se pare, o și interceptează, pentru că se scutură frenetic ciufulindu-și părul nițel când trece cu mâinile prin el vizibil agitat.

-Și voi la ce vă holbați, mă?? Ai? Mă trage Hell în spatele lui conștient înaintea mea de felul cum suntem... dezbrăcați.

Jason își ridică privirea de pe picioarele mele și îmi zâmbește încurcat prinzând o culoare roșiatică drăguță în obraji. Pe când Nick, are tupeul să se revolte în fața mea și a lui Hell, pufăind ofticat.

-Hai, frate! Aveam o priveliște destul de faină! Doar este Holy! Sora lui Derek! Femeia friend-zone! Spune Nick indignat că zeul grec i-a cam luat vederea de la, ei bine, mine îmbrăcată într-un tricou alb ud leoarcă.

-Și nevasta mea, dacă ai uitat cumva recent, Nick! Hârâie Hell spre el strângându-mi șoldurile după spatele lui lat.

Dar mare mai este animalul... nu glumă! Dacă mă ascund după el nici dracu nu mă mai vede! Total indivizibilă și invizibilă!

-Cât de recent aș fi putut uita dacă în dimineața asta v-ați legat destinele ca doi bețivi notorii? Comentează Nick înapoi, scoțându-i limba lui Hell și întărâtând bestiile Snowden, adică pe noi amândoi, în același timp.

Eu una, mă dezlănțui sărind peste Hell direct la gâtul lui Cathal, care urlă numaidecât ca din gură de șarpe pe un ton mai pițigăiat decât al rozaliei de mai devreme. Dumnezeule! Să se ia de mână cu Dedra, Darda, Darna sau cum o mai fi chemând-o și pe aia!

-Bețivi notorii sunteți tu și frate-miu, gelați transpirați obsedați de o minge de fotbal! Strig la el când îl apuc de gulerul tricoului său.

Cum îl apuc, așa îl și scap, căci nu mult îmi înfig gheruțele în Nick Cathal și intervine mirobolanta poamă cu care m-am ales pe cap de azi dimineață! Nu mai beau nici să mor virgină... ceea ce nu mai sunt, deci nu mai este cazul. Datorită aceluiași tâmpit care mă ține în aer de la a-i face felul hăndrălăului.

-Hell, omule, controleaz-o pe nevastă-ta! Se pițigăie Nick în continuare, iar Derek și Jason aleg doar să facă abstracție de situație și îl întreabă pe Hell simplu:

-Snowden, vii cu noi în club? Mergem la agățat ceva! Propune fratele meu primul.

-După trecem prin camerele de la etajul clubului Lux, am auzit că sunt renovate recent... Rânjește Jason și mi se ridică părul în cap.

Mă calmez instantaneu și nu mai dau din membre de parcă sunt un pui de avicola care încearcă să îți ia zborul, decolez direct la pieptul lui Hell, furioasă până peste cap de tupeul lor impresionant care, aparent, nu are nicio limită!

-Singurul lucru pe care îl va agăța Hell în noaptea asta vor fi legumele pe care i le voi pune eu în farfurie! Nu gătesc de dragul de a găti! Sunt femeie măritată și habar nu am cum e cu gastronomia, așadar am nevoie de un cobai care să guste primul din preparatele pe care le voi încerca după rețete luate de pe net! Mă justific eu în fața tolomacilor.

-Hai, măi, surioară! Lasă omul să respire! Se smiorcăie și Derek la adresa mea după ce spun cuvintele repede.

-Nici gând! L-ai legat de mine, e al meu acum! Nu mai ai nici dreptul de prieten asupra zeului grec de aici! Nevasta e mai presus decât neuronii voștrii lipsă și juniorii nesatisfăcuți! Și în plus, am de gând să îl las pe Hell să mă... descopere! Rânjesc spre Derek cu subînțeles.

-Oh, nu! Fraților, hai să plecăm până nu intrăm turiști pe lista ei! Când sor-mea vrea să fie descoperită, iese cu cel puțin un incendiu și o toxinfecție alimentară! Face Derek schimonosit la chip tot, de parcă ar avea ceva la stomac, și toată culoarea din obraji îi dispare, probabil comemorând una din dățile trecute.

Câteva ore mai târziu...

-Hell, iubitule, este gata masa! Amintește-ți că trebuie să mănânci tot, să zâmbești și să spui că îți place! Strig pe un glas mieros spre zeul grec ce apare numaidecât în bucătărie nevrând să mă înfurie.

Încă verde la față, transpirat și cu o urmă de băluțe pe botic, se pune pe un scaun la masă, strângându-și părul ca pana corbului în pumn când își trece mâna prin el pentru a-l da pe spate.

-Ai să chelești mai repede așa... Îi zic făcând referire la gestul său, tic nervos probabil, de a-și da cu mâna prin păr.

-Farmecul de a avea un soț, scumpo! Îl vezi chelind și îmbătrânind! Și îl otrăvești cu mâncare... Murmură ultima parte doar pentru el, dar nu în deajuns de încet cât să nu pot auzi și eu.

-Ia și mănâncă! Am făcut pizza! Prăjiturile sunt la cuptor, să nu zici că nu îți gătesc și deserturi! Râd de el văzând cum se albește dintr-o dată.

-Dar adineaori mi-am dat ficatul afară după friptura ta și... Începe el cu ochii mari ținându-se de abdomen cu o mână.

-Ce ai spus despre friptura mea, Hell Snowden? Îl reped eu ridicând o sprânceană în aer și proptindu-mi mâinile în șolduri după ce las pizza în fața lui pe masă.

-A fost un deliciu, iubito! O adevărată comoară! Și comorile stau îngropate... Bombăni el la urmă întinzând mâna pentru a lua o felie din pizza făcută de mine.

După atâtea mâncăruri făcute intenționat greșit, nerespectând rețeta exactă, Hell tot mai are bună voința să înghită tot ce îi dau! Merită și el o pizza bună, cum am fost învățată să fac. Acasă de câte ori găteam ceva, adăugam câte un condiment pentru a fi sigură că nu înfulecă idiotul de frate-miu totul. Astfel, când mâncam ceva făcut de mine, știam să înlătur condimentul respectiv pentru a mânca în voie delicatesele. L-am chinuit destul pe Hell, zic eu!

Îl văd cum mușcă zâmbind strâmb din felia de pizza și molfăie un timp până ce ochii i se luminează în cap și o scânteie îi fulgeră în privire. Începe să mănânce tot mai repede din pizza făcută și privesc mulțumită cum se linge pe degete la sfârșit, lăsându-se pe spătarul scaunului din fier cu mâinile pe abdomen.

Râgâie grotesc, dar cumva, sunetul mi se pare unul dulce venit din partea lui.

<Te îndrăgostești...>

Cine, eu? Ha! De cine, mai exact? De purcelușul acesta de lângă mine? Da, sigur! Nicigând așa ceva, conștiință! Ești razna, ai făcut toxinfecție alimentară în locul zeului grec!

<Sau...>

Am luat-o eu pe cărări greșite!

<Ești proastă...>

Holy&Hell✅Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum