Capitolul 9

2.3K 170 17
                                    

Îi bag mâinile în gât lui Derek și gravitația ne trage pe amândoi la podea, unde mă sprijin într-un picior și un genunchi trântindu-l pe fratele meu cu capul de podea. Mârâi la el încercând să îl ştrangulez, dar animalul știe să se apere așa că mă lovește sub coaste și se întoarce cu mine odată, punându-se el deasupra. Îmi prinde încheieturile și îmi încrucișează brațele la piept, așa că nu-mi mai rămâne altceva decât să ridic genunchii la piept și să îl împing cu tălpile în piept pentru a-l arunca de pe mine. Sar în picioare imediat ce mă văd liberă și mă arunc într-un cot pe abdomenul lui Derek făcându-l să geamă de durere, înfundat. Îmi ridic cotul gata să îl lovesc din nou, însă sunt trasă de un picior departe de el. Urlu și încerc să mă apuc cu ghearele de orice denivelare a parchetului din camera mea, rupându-mi două unghii.

-DĂ-MI DRUMUL! ÎL FAC FĂRÂME! DĂ-MI DRUMUL SĂ-L FAC FĂRÂME! Strig ca o apucată și lovesc cu piciorul liber ceea ce părea că ar fi fața lui Hell.

Îl aud cum scoate un scâncet și imediat mă ridic în picioare gata să sar din nou pe fratele meu, însă parcă alerg pe loc. Mă uit în jos și văd că am un fular înfășurat de talie, până în spate, unde este înfășurat în jurul pumnului lui Hell. Înghit în sec.

Când m-a legat cu fularul? De ce nu am simțit? De ce mama naibii nu l-am văzut când a făcut asta în primul rând?!

Derek se ridică de jos și vine spre pat. Hell mă trage de fular mai în spate și îi dă voie lui Derek să închidă geamantanul în grabă. Îl ia în mâini, îl coboară probabil până la mașină, în timp ce Hell mă trage după el ca pe un câine, de fular. Mă arunc la podea încercând din nou să mă agăț de ce pot eu, însă fără folos că ajungem la scări.

Fiind legată ca un animal turbat, normal că animalul de Hell nu mă mai ridică de jos, ci doar mă ia la trântă, târându-mă pe fiecare treaptă în parte parcă cu încetinitorul pentru a simți textura fiecăreia.

Așa deci, vrei să mă vezi învinețită? Îți dau eu vânătăi, jigodie!

Iau de fular și sar în picioare pe ultimele trepte, aruncându-mă în cârca lui Hell. Îi înfășor fularul pe după gât și mă aplec spre urechea lui stângă trăgând încet de fular pentru a-l atenționa pe Snowden.

-Trage! Te provoc! Rânjesc simțind cum iau avantaj, fix înainte ca zeul grec să se izbească cu spatele, implicit pe mine, de un perete al holului.

Mă preling ca o muscă pocnită cu paleta pe perete în jos simțind cum îmi vâjâie urechile și cum tâmplele îmi pulsează și privesc cruciș spre figura care se apleacă deasupra mea. Este totul blurat, dar și oarbă dacă aș fi, tot l-aș recunoaște pe tembel după mirosul lui de mosc și after-shave. Așa că fac ultimul lucru de care mai sunt capabilă până să leșin, să îl scuip. Nu sunt sigură pe ochii mei la momentul de față, dar cred că l-am nimerit între ochii lui.

Punct ochit, punct lovit! Așa se face, fato! Bravo mie, Holy Shad... oh, fir-ar! Nu mai port numele de fată și nu sună bine deloc numele zeului grec alături de al meu!

Totuși, aș putea să o spun măcar o singură dată, să văd cum sună!

Felicitări, Holy Snowden!

Oh, sună mult mai bine decât înainte!

《Nu vrei să leșini o dată? Ești mai proastă decât deobicei așa, jumate inconștientă și plină de bale la gură! Închide gura măcar dacă tot leșini. Nu cred că ștersul balelor tale face parte din plăcerile de pe lista lui Hell.》

Și leșin!

Deschid ochii ceva mai.. nu știu cât de târziu, dar ceva mai târziu, confuză, privind totul în jur cu ochi mari.

-Ce pi...? Gem ducându-mi o mână la frunte pentru că mă doare capul ca dracu!

-3.14, sper că la formule matematice te gândești când ești inconștientă sau când te trezești din așa ceva! Se aude un glas masculin, care îmi dă fiori, de undeva din stânga mea.

Întorc capul într-acolo și țip imediat ce dau nas în nas la propriu cu Hell. Încep să flutur din mâini mai să îmi iau zborul, ceea ce și fac, doar că gravitația mă iubește așa de mult că m-ar băga în pământ! Cad pe lângă pat, cu picioarele înfășurate în pătură și aproape că îl văd pe SpongeBob dansând "la cucaracha" cu Mariah Carey.

Scutur capul agitată și mă încrunt când chipul lui Hell răsare ca soarele de pe pat.

-Bună dimineața și ție, lume nouă! Zâmbește el.

-Vreau acasă! Mă încrunt mai tare.

-Ești acasă! Mă privește confuz. Și mi-e foame! Treci la bucătărie! Mă ia el pe sus ca pocnind din degete și mă lasă jos doar când ajungem într-o încăpere ce aduce a bucătărie.

Pune o tigaie pe aragaz, toarnă niște ulei în ea și scoate pe masă ingredientele pentru clătite.

Măcar atât știu să fac!

《Ești sigură de asta? Ultima oară l-ai băgat în spital pe Derek.. nu că ne-ar fi deranjat!》

Taci conștiință!

-Eu nu-ți gătesc nimic! Să fie clar! Nu știu să pregătesc ceva otrăvitor pentru un șobolan așa mare cum ești tu! Sunt pacifistă, știi? Zâmbesc eu cu toți dinții.

-Așa deci.. nu vrei să-mi gătești! Bine, turturico, bine.. Mormăie zeul grec din fața mea și apucă punga de făină aruncând conținutul acesteia pe mine.

Apuc din instinct ce prind la mână, adică tigaia încinsă de pe aragaz, și arunc spre el cu aceasta.

-Aha! Îți arde de o ciufuleală bună? Mârâie el masându-și umărul în care am nimerit cu tigaia.

-Mai privește o dată, zeule grec. Nu sunt eu aia arsă! Râd mai mult maniacal decât feminin și o iau la goană pe unde văd cu ochii, lăsând în spatele meu praf magic de zână.

《E făină, dobitoaco!》

Shht, ei nu știu asta încă!

《Care ei? Auzi mai multe voci?》

Nu, doar pe a ta și pe a mea! De ajuns atâtea! O iau razna de la două în sus. Mă refeream la marele D și toate creaturile care mă pot vedea acum! Viața mea este cel mai vizionat reality show din istoria lor!

《Aș prefera o telenovelă...》

Stai aproape atunci, curând mă prinde dracu și îmi iau bătaie!

Exact la țanc, mă împiedic când îl simt pe Hell la cinci centimetrii în spatele meu și cad, trăgând în căderea mea o draperie de la geamul din sufragerie.

Şi... S-a tras cortina!





IMPORTANT!

Mă plictiseam și am făcut un quiz. Este un joculeț cu întrebări legate de această carte. Nu cred că îl va face cineva, dar îl voi lăsa aici dacă totuși sunteți curioși careva sau vreți să vă încercați cunoștințele legate de cei doi protagoniști. La numele cu care vă înregistrați pentru a face quiz-ul v-aș ruga frumos să vă folosiți username-ul de Wattpad pentru că nu vă cunosc pe toți în realitate. V-am pupat dulce!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1906231458072324&cpy&

Apropo, dacă sunteți pe telefon și nu îl puteți accesa, îl găsiți pe profilul meu la descriere.

Holy&Hell✅Where stories live. Discover now