Capitolul 2

3K 217 104
                                    

Mă trezesc datorită unei bubuituri în ușa de la cameră, așa că mă ridic din pat întinzându-mi mâinile până când aud cum oasele îmi trosnesc, apoi merg spre bucata de lemn pe care sunt lipite niște postere vechi cu seriale. Deschid ușa cu un ochi încă închis și aproape fac un infarct când dau nas în nas cu zeul grec.

Să-mi tragă una! Tocmai ce m-am trezit și sunt sigură că arăt ca dracu'!

Hai că ți-ar place să îți tragă una..

Pariu că ar fi ceva de neuitat!

Și tu încă ești ciufulită și plină de bale în fața lui..

Închid ușa cât de repede pot și fug spre baia mea personală încuindu-mă acolo. Îmi fac un duș rece și îmi prind părul într-o coadă de cal. Ies la sfârșit din baie cu un zâmbet, ce îmi cade imediat de pe buze, când îl prind pe zeul grec cu mâinile înfipte într-unul dintre sertarele mele.

-Alo! Ce crezi că faci acolo?

Fir-aş a naibii! Ăla e sertarul meu cu lenjerie!

Îl pocnesc după ceafă și trag un picior sertarului făcându-l să se închidă, prinzându-i degetele curiosului acolo.

-Degetele mele! Turturico, trăsnită mai ești dimineața! Se întoarce spre mine cu un rânjet.

Așa deci.. acum face mișto de mine și de faptul cum arăt dimineața? Las' că vezi tu, Hell Snowden!

-Scuză-mă, dar ce făceai tu cu nasul în lenjeria mea? Dacă te-ai reorientat, trebuia să îmi spui doar! Îți puteam împrumuta niște tanga de la mine să cucerești un tip mișto!

-Turturico, ce glumeaţă ești dintr-o dată! Să-ți trag una, dar chiar m-ai făcut curios cu lenjeria aia tanga de care zici! Probeaz-o, așa îmi fac o idee și te anunț după dacă o vreau sau nu drept premiu.

Faza cu trasul sună bine.. Dar acum sunt prea nervoasă, zeule!

-Premiu? Pentru ce anume? Prostie? Dacă pentru asta, te pot pocni și te voi și felicita dacă scapi viu. I-o trântesc și mă aplec spre sertar pentru a verifica dacă mi-a dezordonat lenjeria sortată.

-Turturico!! Nu te apleca așa ostentativ în fața mea, te rog frumos! Nu răspund de acțiunile mele! Sunt stăpân pe un singur cap! Ridică el tonul și mă înroșesc automat sărind de lângă acesta și sertar.

Mă prinde însă de brațe și mă țintuieşte între el și dulap, cu spatele lipit de pieptul lui. Ceva mă împunge în spate și pot să jur cu mâna pe inimă că aș prefera să fie un pistol decât al doilea cap al zeului grec.

-Dacă nu îmi dai drumul, îți rup gâtul! Țip și mă zbat să scap din strânsoarea lui.

-Unde vrei să îți dau drumul mai exact și care gât turturico? Râde el la urechea mea pe un ton grav.

-Să te fut! Mărturisesc mârâind la el când mă presează mai mult de dulap.

-Care pe care, turturico? Șoptește și își bagă capul între umărul și gâtul meu.

Îmi găsesc un punct de sprijin și mă împing în el cât de tare pot, făcându-l să scoată un mârâit și să își ia o mână de pe mine. Mă strecor de acolo și ies din cameră încuind ușa pe dinafară. Pe hol mă întâlnesc cu Derek, care tocmai ieșise din duș și avea părul ud lipit de frunte.

-Ce e cu tine, soro? Unde arde? Râde el scuturându-se de apă lângă mine.

-Câine! Fă pași! Frățioare drag, ca să îți răspund la întrebare, arde undeva cineva și nu sunt eu aia! Ce caută idiotul de Hell în casa noastră? Este șase dimineața! Serios acum, până și cu firma mea tot apuc să dorm până la nouă măcar! Mă răstesc la el.

-Hell era la tine? Mă întrebam unde dispăruse după alergatul de azi dimineață.. Ce face acolo? Nu te-ai dat de gol cu.. Începe Derek și își trece de câteva ori mâna prin părul lung.

-O să cheleşti dacă o să continui să faci aia! Zic referindu-mă la umblatul mâinilor prin păr.

-Oricum se va întâmpla o dată și-o dată! Lasă asta acum, spune-mi ce te-am întrebat. Zice Derek încruntându-se.

-Liniștește-te, Derek! Nu știe nimic.

-Bun, atunci ce căuta la tine în cameră?

-Îmi viola sertarul cu lenjerie. FIR-AR! L-am încuiat acolo! Strig dintr-o dată și mă grăbesc să descui.

Hell era exact în dreptul ușii când am deschis-o, trântindu-i-o drept în frunte. Cade în fund pe podeaua camerei mele și își duce ambele mâini la cap.

-Futu-i! Întâi degetele, apoi scula și acum capul? Strigă nervos și este ajutat de către Derek să se adune de pe jos.

Îi împing afară din camera mea pe amândoi și prind în mână o foaie pe care mi-o întinde Derek pe la spate.

"Azi Hell va avea treabă prin oraș. Începi stalker-itul și dacă vrei i-ați ajutoare de pe la firmă pentru a aduna mai multe poze cu el."

O sun pe Jessica Jane, secretara mea de la firmă și totodată o prietenă apropiată și o chem să mă ia pentru a începe operațiunea "surpriza colaj pentru ziua de naștere a lui Hell Snowden". Încă mai lucrăm la nume..

Mă îmbrac în ceva comod și ies din casă pentru a o întâmpina pe Jess. Parca mașina lângă bordură când i-am auzit pe Derek, pe Hell și pe încă doi tipi cum ies din casa noastră.

-Bună, Holy! Mă salută Jess.

-Salut și ție Jess, și Dumnezeule! Jessica Jane, a cui este mașina asta pentru că nu o aveai ieri la muncă! Spun mirată când analizez frumosul bolid verde neon.

Foarte subtil.. cu siguranță nu vom fi observate că îl urmărim pe Hell Snowden.

-Lasă asta, mai bine spune-mi care din ei este cel pe care trebuie să îl urmărim azi! Mă prinde Jess de umeri șoptindu-mi la ureche.

-Pe frate-miu Derek îl știi. Blondul scund este Nick Cathal, ăla mediu cu păr verde este Jason Averill și..-

-Nu-mi spune că bunăciunea aceea brunetă este ținta noastră! Murmură Jess gâtuit și mă uit spre dreapta unde fratele meu, Nick și Jason urcaseră într-o mașină pentru a merge la antrenamentele lor de fotbal în timp ce Hell aștepta în dreptul portierei mașinii sale de un negru mat.

-Ba da! Îmi mușc buza când îl măsor din nou ca prima dată, oprindu-mi ochii să poposească pe abdomenul lucrat, bine observabil prin tricoul mulat.

Pachetul de opt.. ahh..

-Să îmi faci mărire de salariu dacă nu scapi tu după săptămâna asta cu textila ruptă! Holy, tipul este absolut delicios! Pachet de opt, Doamne ferește-mă să nu leșin acum și aici la cum te devorează din priviri! Îmi dă Jess un cot în coaste și mă înec cu propria-mi salivă când îl văd pe Hell cum scoate din buzunarul pantalonilor săi, un chilot roșu dantelat, învârtindu-l pe un deget.

Fac ochii mari și împietresc când îl prind cum își mușcă și el buza de jos făcându-mi cu ochiul, înainte să se urce în mașină și să demareze.

Mi-a furat lenjeria!

-Ți-a furat lenjeria cumva? Aia era a ta, nu Holy? O aud ca prin vis pe Jess spunându-mi.

-Asta este! Deja devine război! Nimeni nu îmi fură mie lenjeria și scapă cu ambele capete întregi! Haide Jess, avem de făcut niște poze și de recuperat niște chiloți! Strig nervoasă și mă urc în mașina ei trântind portiera.

Vin acum, zeule grec.. vin acum!

Holy&Hell✅Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ