87.Bölüm: İkili Hesaplaşmalar....

667 19 2
                                    


Afira sinirinden ne yapacağını bilemiyordu.

"Afira biraz sakin olur musun"

"Olamam."

"Ama böyle çok dikkat çekiyorsun."

"Umrumda değil. Nickholas amca söz vermişti. Yusuke benimle olacaktı." dedi çocuk gibi.

"Ama olmadı. O seni seçmedi." Sesi acımasızdı.

Afira duyduğu sözlerle sinirlenip "Shawn tüm bunları beni sinir etmek için mi söylüyorsun? Bana verilen söz tutulacak yoksa..." diyip sustuğunda Shawn kaşlarını çatıp sordu. "Yoksa ne?"

"Yoksa yapacaklarımdan ben sorumlu değilim. Ben Afira Hina Knight. Bu zamana kadar ne istediysem aldım ve bunu da alacağım."

"Afira beni korkutuyorsun bu yaptığın saçmalık."

"Ben kazanmak için doğdum kaybedemem."

Shawn "Kaybetmeden kazanamazsın. Neden bu ısrar. O olmazsa bir başkası olur." dediğinde Afira "Anlamıyorsun o ya da hiçkimse." dedi kati bir sesle.

Shawn "Afira bu sen değilsin. Sen ona aşık falan da değilsin! Bu ne aşk ne de sevgi. Bu sadece saplantı. Onu elde edemediğin için bunları yapıyorsun. Yusuke de diğerleri gibi senin peşinde olsaydı o zaman yüzüne bile bakmazdın ama şimdi farklı. Afira birinin peşinden koşuyor. Aşkla hoşlantıyı birbirine karıştırma. Bırak onları mutlu olsunlar." dedi içindekileri kusup.

"Asla! Anladın mı? Asla buna izin vermem! Ben mutlu olmayacaksam onlarda olmayacak."

"Ama bu bencillik. Hem sen onun sevgilisi bile değildin kızında hiç suçu yok."

"O kızın suçu büyük. O kimsenin yapamadığını yaptı."

Shawn "Ne yaptı?" diye cevabı bildiği halde sordu.

"Onun kalbini çaldı. Bundan büyük suç mu olur." Sesi yargılar gibiydi.

Shawn "Afira bunu kendine yapma. Bırak gitsin. Sana değer veren başkaları da çıkacak. Şu gözlerin onları da görsün" dedi ümitsizce.

Afira bu sözle gülüp "Kimmiş bu şanslı çocuk?" diye sorduğunda Shawn o zaman ne diyeceğini bilemeyip "Ben... Ben sana çok değer veriyorum." dediğinde Afira "Sen mi? Teşekkür ederim ama başka biri yok. Beni ben olduğum için sevecek başka kimse yok." dedi acıyla gülerken.

Shawn "Ben seni seviyorum. Seni gerçekten seviyorum. Sen olduğun için seviyorum. Bu halini, iğneleyici laflarını bile seviyorum." dedi dürüstçe.

Afira ''Bende seni seviyorum Shawn.
İyi ki varsın umarım sende seni gerçekten sevecek bir kız bulursun'' dediğinde Shawn için dünya başına yıkılmıştı. Bunlar duymak istediği sözler değildi. Üzülmüştü hem de çok ama yapacak bir şey yoktu. Afira bu sözleri sadece teselli olarak algılamıştı ama hepsi gerçekti.

Afira'ya karşılıksız bir aşkla bağlıydı ama o bunu bile görmüyordu. Afira'ya dönüp acıyla ''Ben o kızı buldum ama onun bundan haberi bile yok.'' dediğinde Afira merakla ''Öyle mi? Kim bu kız? Tanıyor muyum?'' diye sordu.

''Hem de çok iyi tanıyorsun ama şimdilik söylemeyeceğim.''

''Ya hadi söyle. Bu sır niye?''

''Üsteleme Afira. Zamanı gelince öğrenirsin. Hadi dans edelim.''

Afira ''Tamam öyle olsun ama bu konu burada kapanmadı ona göre.'' dedi tehditle.

''Tamam tamam. Hadi müzik bitecek.''

Afira ''Tamam'' diyip dans etmeye başladılar.

Daha sonra tüm çiftler dans pistine gelince gözü bir çiftte takılı kaldı. Makoto ve Yusuke'yi mutlu görmek Afira'yı sinir etmişti. Shawn'a dönüp ''Oturalım mı?'' diye sorunca Shawn ''Neden, ne oldu?'' diye sordu.

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin